Jamie Foxx s-a despărțit de Katie Holmes și are o nouă iubită celebră

Jamie Foxx are o nouă iubită, pe care cu siguranță o vei recunoaște din unul dintre cele mai de succes seriale.

Jamie Foxx s-a despărțit de Katie Holmes și are o nouă iubită celebră

Potrivit HollywoodLife, Jamie Foxx s-ar fi despărțit de Katie Holmes și ar forma acum un cuplu cu o altă actriță.

Jamie Foxx și Jessica Szohr au fost văzuți plecând împreună de la petrecerea de Jay-Z și Beyonce după Premiile Oscar. Cei doi păreau că se simt foarte bine, alimentând astfel zvonurile că actorul și Katie Holmes s-ar fi despărțit.

Jamie Foxx și Jessica Szohr au fost văzuți stând împreună în afara petrecerii organizate la Chateau Marmont în Los Angeles. Actorul a însoțit-o pe aceasta afară zâmbind, după ce înainte cu câteva ore, în cadrul unei alte petreceri, el a spus mulțimii că este singur. Chiar înainte să cânte a spus mulțimii că este singur. Avea o mulțime de femei pe scenă și a lansat cu ele. Spunea tuturor, ‘Sunt singur ', a declarat o sursă pentru HollywoodLife.

Cuvintele actorului au fost suprinzătoare pentru toată lumea, deoarece din 2013 el ar fi avut o relație cu Katie Holmes, o relație confirmată abia în 2018, când cei doi au fost surprinși sărutându-se. Jamie și Katie au fost văzuți ultima dată împreună în decembrie 2018, pe un yacht, bucurându-se de o vacanță romantică, însă se pare că între timp cei doi s-ar fi despărțit.

Jessica Szohr, în vârstă de 33 de ani, îl apreciază de mult timp pe Jamie. În 2017 ea a postat pe Instagram despre show-ul lui Jamie Foxx, spunând că el este un prieten și o persoană care mă inspiră să lucrez mai mult și să mă lupt constant!'.

Jessica a mai avut relații cu fostul ei coleg din Gossip Girl', Ed Westwick, în perioada 2008-2013 și cu jucătorul Aaron Rodgers.

Citește și:
Katie Holmes, primele declarații despre relația cu Jamie Foxx

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people