Ion Țiriac ar avea o nouă iubită. Cine este și cu ce se ocupă

Ion Țiriac, cunoscut om de afaceri și fost tenismen, ar avea o nouă parteneră de viață. Despre cine este vorba și cu ce se ocupă?

Ion Țiriac ar avea o nouă iubită. Cine este și cu ce se ocupă

Ion Țiriac, în vârstă de 81 de ani, și-a păstrat întotdeauna discreția în ceea ce privește viața sa personală și puține au fost ocaziile în care acesta a vorbit despre acest aspect. Însă, de data aceasta s-a aflat că fostul tenismen ar avea o nouă parteneră de viață. 

Noua iubită a lui Ion Țiriac ar fi Irina Deleanu, în vârstă de 45 de ani, care este președinta Federației de Gimnastică Ritmică. În 1992, Irina Deleanu a fost medaliată cu bronz la Campionatul Mondial de Gimnastică Ritmică, relatează ziare.com. Însă, după un an, aceasta a decis să se retragă.

Conform aceleași surse menționate, Ion Țiriac și Irina Deleanu ar forma un cuplu de aproximativ un an. Irina a mai fost căsătorită până acum de trei ori. Ea are doi copii din relațiile anterioare, din prima căsătorie, respectiv din a doua.

Publicată de Irina Deleanu pe Marţi, 21 iulie 2020

În ceea ce îl privește pe Ion Țiriac, acesta are trei copii din două relații anterioare. În 1963, Ion Țiriac s-a căsătorit cu Erika Braedt, o fostă handbalistă, însă după doi ani s-au despărțit. El a format un cuplu cu Mikette von Issenberg, alături de care are și un copil, Ion Ion Țiriac. Fostul jucător de tenis a fost împreună și cu Heather MacLachlan, din 1984 până în 1992.

Ion Țiriac mai are doi copii din relația cu jurnalista Sophie Ayad, pe Ioana și Karim. Cei doi copii locuiesc în Monaco alături de mama lor, însă, chiar și așa, Ion Țiriac se ocupă de la distanță de educația lor.

În presă s-a mai speculat că Ion Țiriac a fost într-o relație și cu artista Anamaria Ferentz, însă cei doi au negat la vremea respectivă faptul că au fost împreună.

Până în acest moment, nici Ion Țiriac, dar nici Irina Deleanu nu au confirmat aceste zvonuri apărute în presă.

Citește și:
Detalii inedite despre începutul carierei lui Naomi Hedman, iubita lui Florin Ristei, ies acum la lumină

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people