Ioana Grama, victima unui furt în Paris: „Am fost în stare de șoc”

Ioana Grama a dezvăluit pe rețelele de socializare că a fost victima unui furt și a făcut declarații despre acest eveniment nefericit.

Ioana Grama, victima unui furt în Paris: "Am fost în stare de șoc"

Ioana Grama le-a dezvăluit urmăritorilor de pe rețelele de socializare faptul că a fost victima unui furt în Paris. Creatoarea de conținut a povestit cum anume s-a întâmplat totul. 

Într-o serie de Instastories, Ioana Grama a făcut o serie de declarații cu privire la furtul căruia i-a fost victimă. Aceasta a povestit că întreg incidentul a avut loc chiar de față cu prietenii săi, în timp ce o ajuta pe Sînziana Iacob, care și ea este creatoare de conținut, cu o filmare. 

„Am Instagram din nou, am telefon. Mi-a fost furat telefonul ieri în timp ce îi filmam reel-ul Sînzianei. M-am dus și mi-am luat un telefon nou. Până acum am stat să mi se descarce toate aplicațiile, nu mai știam parola de la Instagram, acum sunt om din nou. Oricum, am fost super chill, adică spre surprinderea mea m-am comportat exemplar, n-am fost stresată, n-am fost nervoasă. Am venit la hotel, mi-am făcut rutina, am citit, am adormit cu cartea în mână.”

De asemenea, Ioana Grama a ținut să le spună urmăritorilor ei să aibă grijă atunci când călătoresc în Paris pentru că este pentru a doua oară când este victima unui furt în același loc. Aceasta a mărturisit că a fost în stare de șoc atunci când și-a dat seama ce anume s-a întâmplat. 

„Aveți grijă dacă veniți la Paris, data trecută mi-au furat portofelul din geantă, acum mi-au furat telefonul din palton. Au fost câteva secunde în care cineva și-a băgat mâna în buzunarul meu cu toți prietenii mei în jur și mi-a furat telefonul. Am fost în stare de șoc, de aia nici nu am putut să plâng, să mă enervez pentru că eram pur și simplu șocată de ce mi s-a întâmplat”, a adăugat Ioana Grama pe Instagram.

Citește și:
Legătura neașteptată dintre mezzosoprana Andreea Ilie și „matinalul' Răzvan Simion

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people