INNA și Deliric au plecat în vacanță în Dubai. Imagini inedite cu cei doi

INNA și Deliric au plecat într-o vacanță în Dubai și cu această ocazie au postat pe rețelele de socializare imagini inedite cu ei.

INNA și Deliric au plecat în vacanță în Dubai. Imagini inedite cu cei doi

INNA și Deliric formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul autohton la ora actuală. Cei doi au plecat într-o vacanță în Dubai, așa că au profitat de asta și au publicat și pe rețelele lor de socializare imagini cu ei, spre încântarea fanilor. 

INNA și Deliric au vizitat Burj Khalifa, cea mai înaltă și impresionantă clădire din Dubai.

Cei doi au mers și la o pistă de curse auto din Dubai.

Pe 16 octombrie, artista a împlinit vârsta de 34 de ani și a decis să își doneze ziua de naștere unei cauze umanitare pe care o susține de multă vreme – Hospice Casa Speranței. „Cu un mic gest, poți ajuta și tu și poți oferi speranță. De fiecare dată sunt alături de Hospice Casa Speranței și sper să fim tot mai mulți cei care să le fim aproape prin donații”, a spus cântăreața atunci.

INNA a confirmat în exclusivitate pentru ELLE că ea și Deliric formează un cuplu. „Nu obișnuiesc să vorbesc despre viața mea personală și nici el nu a făcut-o până acum. Dar da, suntem împreună!”, a declarat INNA în luna august. Înainte ca INNA să confirme relația, cei doi au mai fost surprinși împreună cu mai multe ocazii în București, exprimându-și afecțiunea în public, fără rețineri.

Răzvan Eremia, cunoscut publicului larg drept Deliric, are 38 de ani și este unul dintre cei mai admirați rapperi din România, owner al brandului PORC și al FACEM Records, casă de discuri independentă de rap.

Citește și:
Lili Sandu și Silviu Țolu se pregătesc pentru botezul băiețelului lor. Când va avea loc evenimentul

Foto: Instagram

Vezi şi mâncăruri tradiționale pe care să le încerci când ești în Dubai!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people