Încă o dovadă incontestabilă că 2018 a fost anul Meghan Markle

A fost anul lui Meghan Markle! Și nu spunem numai noi acest lucru, ci este un fapt confirmat chiar de Google.

Încă o dovadă incontestabilă că 2018 a fost anul Meghan Markle

Ducesa de Sussex a captivat o lume întreagă datorită nunții sale fastuoase, faptului că este însărcinată cu primul copil, evoluției stilistice și, de fapt, cu fiecare apariție pe care o are. Iar dovada populariții Ducesei o constituie faptul că, potrivit Google, Meghan Markle a fost „cea mai căutată” persoană din lume în 2018.

Mai mult decât atât, primele patru poziții din clasamentul pe 2018 al știrilor au fost ocupate de nunta regală, iar Meghan apare pe locul șase în topul tuturor căutărilor făcute pe Google în 2018.

Alte vedete care apar în topurile Google sunt: Demi Lovato (pe locul doi în căutările de nume din lume și pe primul loc în cele din USA), Khloé Kardashian (pe locul cinci în căutările globale despre celebrități), Hailey Baldwin (acum Hailey Bieber) ocupă locul 8, iar pe 10 o găsim pe Cardi B. În plus, cel mai căutat film pe Google în acest an a fost Black Panther, peliculă care a scris istorie la nivelul încasărilor și popularității.

Cele mai populare căutări ale românilor pe Google în 2018

În afară de căutările legate de educație și Black Friday, Campionatul Mondial de Fotbal de anul acesta a polarizat interesul în căutări al românilor, alături de Simona Halep, cel mai în formă sportiv român. De altfel tenisul a depășit de cele mai multe ori fotbalul în căutările românilor pe Google în 2018. Exatlon și „Fifty Shades Freed' sunt titlurile care conduc topurile celor mai „în trend' emisiuni TV, respectiv filme, în căutările românilor în 2018. La capitolul smartphone-uri, lista este împărțită între Huawei, iPhone și Samsung, iar dieta Rina și rețeta de tiramisu sunt vedetele căutărilor anul acesta în cele două liste oarecum antagonice: diete și rețete.

Citește și:
Meghan Markle își va pierde și cel de-al doilea ajutor pe fondul comportamentului ei dificil

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people