Imagini speciale cu actorii din „Liceenii.” Cum arată astăzi protagoniștii

Ștefan Bănică, Oana Sârbu și Tudor Petruț, actorii din filmul românesc "Liceenii", s-au reunit și au împărtășit imagini speciale cu fanii lor.

Imagini speciale cu actorii din „Liceenii.” Cum arată astăzi protagoniștii

În 1986 s-a lansat filmul „Liceenii”, regizat de Nicolae Corjos, în care ne era prezentată o poveste de dragoste dintre doi elevi din clasa a X-a din România de dinainte de revoluție și care avea să cucerească inimile multor adolescenți și nu numai. Pelicula este urmărită și în ziua de astăzi cu nostalgie de către mulți, fiind considerată un succes pentru cinematografia românească.

Recent, protagoniștii din „Liceenii”, Ștefan Bănică, Oana Sârbu și Tudor Petruț, cei care i-au interpretat pe Mihai, Dana și și Șerban, s-au reunit și au împărtășit imagini speciale, spre încântarea fanilor. În ceea ce îi privește pe Ștefan Bănică și Tudor Petruț, cei doi au păstrat o relație de prietenie și reușesc să se mai întâlnească cu diverse ocazii.

Ștefan Bănică a publicat pe contul lui de Instagram o fotografie în care este alături de Oana Sârbu și Tudor Petruț, alături de descrierea: „S-a strigat și anul ăsta catalogul.”

Așa cum era de așteptat, comentariile din partea fanilor nu au întârziat să apară, aceștia arătându-și aprecierea față de cei trei actori, unii menționând și faptul că ar mai vrea să îi vadă să joace împreună în filme. „Am trăit odată cu voi, anii de liceu și chiuleam să mergem să vă vedem la cinema!”, „Vă iubesc pe toți si vă stimez!”„Superbi, mereu! V-am admirat mereu!”, „Foarte faini și neschimbați! Ce vremuri, ce artiști și filme de neuitat!”, „Să mai faceți filme împreună!!!”, sunt câteva dintre comentariile fanilor.

De asemenea, și Oana Sârbu a postat pe contul ei de Instagram aceeași fotografie publicată de Ștefan Bănică, dar și o altă imagine în care Tudor Petruț o îmbrățișează. „Oana, cum reușești ca să nu se vadă anii? Arăți superb!”, „Absolut adorabili. Vă iubesc dragilor!”, „Prietenii adevărați sunt speciali!!!”, „Sunteți atât de frumoși!”, au scris pe Instagram urmăritorii actriței.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de oana sirbu (@oanamadalinasirbu)

Citește și:
Cristina Ich a dezvăluit imagini inedite cu fiul ei, Noah Alexandru. Ce mare și frumos este băiețelul vedetei

Foto: Instagram Oana Sârbu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people