Imaginea cu care Jojo și-a surprins fanii

Jojo a reușit să ia prin surprindere pe toată lumea cu o fotografie pe care a împărtășit-o pe rețelele de socializare.

Imaginea cu care Jojo și-a surprins fanii

Cătălina Grama sau Jojo, așa cum este cunoscută publicului larg, și-a surprins fanii de pe rețelele de socializare. Actrița a împărtășit pe Instagram o imagine cu burtică de gravidă, iar urmăritorii ei se întreabă dacă este însărcinată din nou. 

Jojo se pregătește pentru un nou personaj pe care îl va interpreta într-un film în care va juca alături de actrița Diana Dumitrescu. Imaginea care a stârnit reacții în mediul online a fost însoțită de mesajul „Să-mi aduc burta și acasă, domnu’ Ipate?”, a scris Jojo pe Instagram.

Răspunsul din partea partenerului ei, Paul Ipate, nu a întârziat să apară: „Eu am plecat în turneu”, a scris actorul în secțiunea de comentarii. „Jojo, lui Paul i se va ridica tensiunea. Nu speria omul”, a fost comentariul unui urmăritor.

Jojo nu a oferit foarte multe detalii despre noul film în care va juca, însă a ținut să precizeze că acesta va fi difuzat în primăvară. Recent, actrița a vorbit despre personajul pe care îl interpreta și cum va fi acesta. „Pe set cu Denisa, noul meu personaj. E un întreg laborator deocamdată, atât la filmare cât și în mintea mea. Să creezi un personaj e o provocare de fiecare dată. Denisa va fi: puțin prețioasă, puțin fandosită, puțin parvenită dar una peste alta simpatică”, a povestit actrița pe Instagram.

Jojo și Paul Ipate sunt într-o relație din 2014 și au împreună o fetiță, Zora. Actrița mai are un băiețel, pe nume Achim, dintr-o relație anterioară. Formează un cuplu solid, iar cei doi nu s-au căsătorit până acum. Jojo a făcut declarații într-un interviu pentru revista VIVA! despre motivul pentru care ea și partenerul ei nu au făcut acest pas. „Nu suntem căsătoriți cu acte. Suntem căsătoriți cu sufletul. Când iubeşti, contează cel mai mult iubirea. Atât. Eu nu îl iubesc pe Paul pentru numele lui. Nici el pentru numele meu. Ne iubim pur şi simplu.”

Jojo a povestit și cum anume a reușit actorul să o cucerească și să o impresioneze. „Cu sensibilitatea şi umorul lui. Şi cu una dintre melodiile compuse de el. A fost dragoste la prima ascultare”, a spus actrița pentru sursa citată anterior.

Citește și:
Ce a dezvăluit Andrei Aradits despre familia lui, după 17 ani de căsătorie

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people