Imagine rară cu fiica lui Charlize Theron în timpul vacanței alături de actriță

Charlize Theron se bucură din plin de vacanța alături de familia ei.

Imagine rară cu fiica lui Charlize Theron în timpul vacanței alături de actriță

Charlize Theron, care tocmai a terminat filmările pentru peliculele Bombshell și The Addams Family, se află în vacanță alături de cei doi copii ai ei.

Actrița în vârstă de 44 de ani și-a încântat cei 4,3 milioane de fani care o urmăresc pe Instagram cu o imagine în care apare fiica ei, Jackson, care culege un fruct dintr-un copac. Actrița a avut însă grijă ca frunzele copacului să acopere discret chipul fiicei sale, fiind cunoscut faptul că Theron este o persoană foarte privată, care nu vorbește des despre familia ei și nici nu face publice fotografii cu cei doi copii pe care i-a adoptat.

 

View this post on Instagram

 

We dont wanna leaves 🍃

A post shared by Charlize Theron (@charlizeafrica) on

Nu se știe sigur dacă cea de-a doua fiică a actriței, August, în vârstă de 3 ani, a fost în vacanță împreună cu mama ei și sora cea mare, deoarece micuța nu apare în imaginile postate de Theron pe Instagram. Ultima dată când Charlize a postat o imagine cu cei doi copii a fost în noiembrie 2016.

La începutul acestui an, actrița deținătoare a unui premiu Oscar a vorbit deschis despre cel mai important rol din cariera ei, cel de mamă. „Sunt într-o perioadă în care nu am parte aproape deloc de somn, a declarat actrița. Cred că a fi părinte este incredibil, dar și aglomerat și haotic. Cred că este foarte dificil pentru mame și societate să simtă această presiune”.

De mult timp se speculează că Charlize Theron și-ar fi crescut fiul adoptat în vârstă de șapte ani ca pe o fată, acesta fiind văzut aproape întotdeauna purtând rochii. Actrița a explicat într-un interviu recent acest aspect.

„Da, am crezut că este băiat. Până s-a uitat în ochii mei când avea trei ani și mi-a spus: ‘Nu sunt băiat’. Așa că am două fiice frumoase pe care, la fel ca orice alt părinte, vreau să le protejez și să le văd că reușesc ce și-au propus”, ar fi declarat Charlize pentru Daily Mail. „Au fost născute cine sunt și exact acolo unde se regăsesc în timp ce se dezvoltă, exact cine vor să fie, nu este alegerea mea. Treaba mea ca părinte este să le iubesc și să mă asigur că au tot ceea ce au nevoie pentru a fi cine vor să fie. Voi face tot ce-mi stă în putință ca fiicele mele să aibă acel drept și să fie protejate prin el”, a continuat actrița.

„O puteți învinui pe mama mea pentru că nu știu mai bine. Am crescut într-o țară în care oamenii trăiau cu adevăruri spuse pe jumătate și minciuni și nimeni nu spunea nimic direct, deschis; am fost crescută să nu fiu așa. Mama m-a învățat că trebuie să spui ceea ce gândești, trebuie să știi acest lucru, când viața se termină, ai fi trăit adevărul pe care îl simțeai confortabil și că nimic negativ nu poate veni din asta”, a adăugat Charlize Theron.

Citește și:
Charlize Theron dezvăluie motivele pentru care oricărui bărbat i-ar fi dificil să aibă o relație cu ea

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people