Gwyneth Paltrow pozând în interiorul unui vagin este cel mai ciudat lucru pe care îl vei vedea azi

Site-ul de lifestyle Goop, al actriței Gwyneth Paltrow, ajunge pe Netflix sub forma unui serial, iar posterul care îl promovează este... interesant.

Gwyneth Paltrow pozând în interiorul unui vagin este cel mai ciudat lucru pe care îl vei vedea azi

Trailer-ul serialului intitulat The Goop Lab a fost dat publicității zilele trecute împreună cu primele imagini promoționale. Posterul o are ca protagonistă chiar pe Gwyneth Paltrow și a generat numeroase discuții și glume pe rețelele de socializare.

În imagine, actrița poartă o rochie roz, zâmbește larg și stă în mijlocul unui decor roz care seamănă izbitor de mult cu … un vagin. Mai mult decât atât, mesajul de pe imagine scrie „Reach new depths” (Atingeți noi adâncimi – n.red)

Bineînțeles, imaginea a strânit tot felul de comentarii, unele mai amuzante decât altele, făcând referire la ceea ce reprezintă decorul, dar și prezența în mijlocul lui a celebrei actrițe.

„Dacă în vaginul tău se află Gwyneth Paltrow, neapărat trebuie să mergi la doctor” sau „Imaginea lui Gwyneth Paltrow stând într-un vagin și zâmbind este una care nu îmi va ieși niciodată din minte”, sunt doar două dintre amuzantele reacții.

Serialul va apărea pe Netflix pe 24 ianuarie și descrierea oficială a acestuia este: „De la site-ul de lifestyle și wellness goop vine The goop Lab. Prezentat de Gwyneth Paltrow și Elise Loehnen, goop Chief Content Officer, serialul va avea șase episoade care va ghida spectatorul cu dorințe aprinse de explorare și va sparge bariere în explorarea unor subiecte de wellness. Episoadele de 30 de minute vor beneficia de prezența unor doctori, cercetători, practicieni ai medicinei alternative și alți experți în sănătatea mintală, fizică, spirituală și sexuală. Serialul va vorbi despre subiecte precum substanțe psihedelice, terapii, plăcerea feminină, anti-aging, vindecarea cu energie și corpul uman”.

Nu știm încă dacă episoadele chiar merită vizionate, însă cu siguranță posterul este cel mai ciudat lucru pe care l-am văzut în ultima vreme.

Citește și:
TOP 20 Cel mai BINE îmbrăcate vedete la Globurile de Aur 2020

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people