Gigi Hadid și Zayn Malik s-au despărțit

Este cu siguranță știrea care îi va întrista pe fanii celebrului cuplu: Gigi Hadid și Zayn Malik s-au despărțit.

Gigi Hadid și Zayn Malik s-au despărțit

Gigi Hadid și Zayn Malik s-au despărțit după o relație de mai bine de doi ani.

Gigi Hadid și Zayn au format unul dintre cele mai adorabile cupluri de vedete, iar știrea că cei doi au decis să pună capăt relației lor este una tristă.

Gigi Hadid și Zayn Malik s-au despărțit, susține publicația The Sun, citând o sursă foarte apropiată celor doi.

Despre cei doi se zvonea recent că s-ar fi logodit, dar iată că cele mai recente știri nu sunt deloc cele la care sperau fanii lor.

Sursa citată de The Sun susține că de vină pentru despărțire ar fi fost carierele celor doi și timpul lung petrecut separat.

„Nu mai formează un cuplu, dar rămân apropiați și se susțin unul pe celălalt. Realitatea este că s-au separat de ceva timp. Amândoi au programe haotice, programe care ar pune presiune pe orice relație. Cu toate acestea, o împăcare nu este imposibilă, însă cu siguranță nu se va întâmpla în viitorul apropiat”, a precizat sursa.

„Acesta este finalul pentru moment, însă nu este o despărțire amară și amândoi au mult respect unul pentru celălalt. A fost o decizie reciprocă”.

În noiembrie, atunci când cei doi au sărbătorit doi ani de relație, Gigi Hadid a împărtășit cu fanii săi un Instagram Story în care ea și cu Zayn se sărutau, scriind în josul imaginii: „2 ani cu omul meu preferat'.

Gigi și Zayn și-au început relația în noiembrie 2015, după plecarea lui Zayn din trupa One Direction și despărțirea acestuia de fosta logodnică, Perrie Edwards. Cei doi au confirmat că formează un cuplu prin apariția lui Gigi în videoclipul primului single solo al lui Zayn, „Pillowtalk”. Gigi și Zayn s-au cunoscut la o petrecere Victorias Secret și au simțit imediat o conexiune puternică. Cuplul a împărtășit în numeroase ocazii imagini prin care își demonstra dragostea, așa că nu putem decât să regretăm faptul că Gigi Hadid și Zayn Malik s-au despărțit.

Citește și:
Cine este femeia cu care Brad Pitt a promis ca va avea o relație dacă va fi singur în 2019

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people