Gestul neașteptat făcut de Emma Roberts, după ce mama sa i-a anunțat sarcina în mod public

Emma Roberts și-a blocat mama pe Instagram, după ce aceasta a dezvăluit că va deveni bunică, chiar înainte ca actrița să poată da vestea cea mare.

Gestul neașteptat făcut de Emma Roberts, după ce mama sa i-a anunțat sarcina în mod public

Emma Roberts și partenerul ei, Garrett Hedlund, vor deveni părinți pentru prima dată. Actrița a confirmat că este însărcinată chiar pe contul personal de Instagram, publicând o serie de fotografii în care i se vede burtica de gravidă. Emma Roberts a dezvăluit și că urmează să aibă un băiețel. „Eu… și cei doi băieți preferați ai mei”, a scris actrița pe Instagram.

Însă, postarea Emmei nu a mai surprins pe nimeni, fiindcă vestea că actrița așteaptă un copil ajunsese deja în presă. Iar persoană responsabilă pentru acest lucru a fost nimeni altcineva decât mama sa, Kelly Cunningham.

Invitată în emisiunea lui Jimmy Kimmel, Emma Roberts a povestit despre cum mama ei a anunțat prin intermediul Instagram-ului că va deveni bunica, chiar înainte ca ea să poată da vestea cea mare.

„Îmi țineam sarcina destul de ascunsă, dar, din nefericire, mama mea are Instagram. Iar mamele și Instagram-ul nu sunt o bună combinație.”

Totul a început în urma unui articol din publicația US Weekly, care arăta că Roberts ar fi însărcinată. Iar când fanii au felicitat-o pe Kelly Cunningham pentru veste, aceasta le-a răspuns, mulțumindu-le pentru urări.

„‘Vă mulțumesc foarte mult pentru urările de bine. Suntem atât de entuziasmați. Nu se mai oprea. Prietenii mei îmi arătau ce posta. Era de necrezut.”, povestește Emma despre momentul în care mama sa i-a confirmat sarcina în mod public, fără să aibă acordul acesteia.

Ca urmare a acestui incident, Emma mărturisește că a blocat-o pe mama sa pe Instagram. „Am râs. Ne-am și certat. Am și blocat-o la un moment dat. Dar e o poveste bună de spus copilului”, a mărturisit actrița în timpul emisiunii Jimmy Kimmel Live!.

Emma Roberts și Garrett Hedlund formează un cuplu de un an. Prima lor apariție publică a fost în martie 2019, când au fost surprinși ținându-se de mână în Silver Lake. Înainte, actrița din American Horror Story a fost într-o relație cu actorul Evan Peters. Cei doi erau împreună încă din 2012, după ce au jucat împreună în Adult World. În 2014, Evan a cerut-o în căsătorie pe Emma la New York. Actrița a rămas în relații bune cu fostul iubit, iar la mai puțin de o lună de la despărțire a început relația cu Garrett Hedlund.

Citește și:
Prima apariție a actriței Michelle Williams plimbându-și copilul nou născut

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people