Gerard Depardieu, acuzat de viol și agresiune sexuală

După John Travolta, Dustin Hoffman, Ed Westwick, Morgan Freeman sau Kevin Spacey, industria cinematografică mai adaugă un nume pe lista persoanelor acuzate că ar fi comis abuzuri sexuale. Celebrul actor francez Gerard Depardieu este acuzat de viol și agresiune sexuală de către o tânără în vârstă de 22 de ani.

Gerard Depardieu, acuzat de viol și agresiune sexuală

Acuzațiile au fost depuse luni, la o secție de poliție din Lambesc, o comună din sudul Franței de către presupusa victimă, o actriță franțuzoaică. Aceasta susține că a fost agresată, apoi violată de către Gerard Depardieu, actorul în vârstă de 69 de ani, în locuința acestuia din Paris unde se afla pentru lecții informale de actorie. Abuzurile s-ar fi petrecut în mod repetat, o dată pe 7 august și o dată pe 13 august.

Conform unei declarații de presă, avocatul actorului neagă evenimentul, afirmând că regretă natura publică a scandalului, acesta aducându-i un prejudiciu de imagine lui Depardieu, a cărui nevinovăție este convins că va fi demonstrată.

Gerard Depardieu este a doua personalitate din industria filmului francez acuzată de hărțuire sexuală, după regizorul Luc Besson, acesta din urmă fiind încă investigat pentru că ar fi violat-o pe actrița Sand Van Roy.

Citește și:
Regizorul Luc Besson este acuzat de viol

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people