George Clooney este „mai fericit ca niciodată” alături de Amal, în ciuda zvonurilor despre un posibil divorț

George Clooney este "mai fericit ca niciodată" alături de Amal și cei doi gemeni, în ciuda zvonurilor despre un posibil divorț.

George Clooney este "mai fericit ca niciodată" alături de Amal, în ciuda zvonurilor despre un posibil divorț

George Clooney este „mai fericit ca niciodată” și viața lui s-a schimbat complet, însă nu este vorba despre un divorț.

Reprezentatul acestuia a dezmințit deja zvonurile potrivit cărora Amal și gemenii au plecat în Sardinia, lăsându-l pe George în Anglia. Potrivit unor declarații publicate de Radar Online, actorul i-ar fi dat numeroase mesaje soției sale, rugând-o să îl lase să-i vadă pe gemeni.

Acum, o altă sursă a explicat pentru Hollywoodlife de ce ideea de divorț este pur și simplu ficțiune. „George este mai fericit ca niciodată. El are familia perfectă pe care nici nu știa că și-o dorește”, a declarat sursa apropiată.

Viața de familie a lui George Clooney este atât de bună, încât sursa menționată este surprinsă că actorul a așteptat până la 57 de ani să aibă copii. „Atunci când vorbește despre Amal și despre copii, felul în care se luminează, este chiar șocant că a evitat asta atât de mult pentru că este clar că adoră să fie un familist.”

În plus, actorul și-a schimbat complet stilul de viață: „A făcut o schimbare completă. El obișnuia să aibă o viață socială activă, însă acum nu ar putea să îi pese mai puțin, tot ce vrea să facă este să își petreacă timpul cu soția și copiii și este chiar încântat de toate acestea”, a declarat sursa.

„Aparent, lucrul lui preferat zilele acestea este să spună povești gemenilor. Ei sunt la vârsta la care chiar ajung să înțeleagă limbajul, așadar este foarte distractiv pentru George, face toate aceste voci diferite”, a adăugat aceeași sursă.

Un divorț ar fi fost într-adevăr suprinzător, mai ales că ultima lor apariție în public a fost în decembrie, iar în iunie 2018, Amal Clooney l-a numit pe George „cea mai mare bucurie” a vieții ei în cadrul evenimentului American Film Institute, unde George Clooney a primit distincția Lifetime Achievement Award.

Citește și:
Amal Clooney a dezvăluit pentru prima dată cum s-a îndrăgostit de George Clooney

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people