Fratele lui Meghan Markle îl avertizează pe Prințul Harry să anuleze nunta

Thomas Markle Jr., fratele vitreg al lui Meghan Markle, i-a trimis o scrisoare Prințului Harry prin care îl sfătuiește să anuleze nunta cu celebra actriță.

Fratele lui Meghan Markle îl avertizează pe Prințul Harry să anuleze nunta

Mai este foarte puțin până la nunta din 19 mai a Prințului Harry cu actrița Meghan Markle și aproape toate detaliile ceremoniei au fost deja stabilite.

Deși mulți așteaptă cu nerăbdare fericitul eveniment, sunt și alții care și-ar dori ca acesta să nu aibă loc. Printre aceștia se numără și Thomas Markle Jr., fratele vitreg al lui Meghan Markle.

Bărbatul în vârstă de 51 de ani i-a adresat o scrisoare deschisă Prințului Harry în care vorbește în termeni duri despre sora lui vitregă, caracterizând-o ca „o femeie superficială” care „va face de râs moștenirea familiei regale”.

„Cu cât trece mai mult timp și nunta voastră se apropie, cu atât devine din ce în ce mai clar că aceasta este cea mai mare greșeală din istoria nunților regale. Meghan Markle nu este femeia potrivită pentru tine. Sunt nelămurit de ce nu o vezi pe adevărata Meghan, așa cum o vede acum întreaga lume. Încercarea lui Meghan de a juca rolul unei prințese ca o actriță de rangul C este deja obositoare”, precizează bărbatul.

Thomas Markle Jr., fratele vitreg al lui Meghan Markle, mai susține că dorința lui Meghan de a deveni actriță l-a făcut pe tatăl lor să aibă numeroase datorii deoarece acesta a decis să o susțină financiar.

„Ce fel de persoană se folosește de propriul ei tată până când acesta este falit, apoi uită de el în Mexic, fără bani, în special din cauza datoriilor pe care le-a făcut din cauza ei. Și când a venit momentl să îl răsplătească, ea se comportă de parcă nu l-a văzut niciodată în viața ei. Este foarte evident că mica ei faimă de la Hollywood i s-a urcat la cap”.

În scrisoarea adresată Prințului Harry, bărbatul mai scrie: „Nu își invită propria familie la nuntă și în loc invită străini. Cine procedează așa? Tu și familia regală ar trebui să puneți punct acestei false nunți de vis înainte ca totul să fie prea târziu”.

Nu este prima dată când Thomas Markle Jr., fratele vitreg al lui Meghan Markle, face acuzații și declarații dure la adresa actriței.

„Ea acum face spectacolul vieții ei', a precizat bărbatul într-un interviu acordat Daily Mirror în urmă cu câteva săptămâni. „Meghan a uitat de unde provine și se comportă fals în ceea ce privește familia ei. Lui Meg îi place să fie văzută ca o persoană umanitară, caritabilă, însă nu este deloc așa în raport cu familia ei. Este o cu totul altă față a ei care iese acum la suprafață și este urâtă”.

Citește și:
Ce cadou vor primi Prințul Harry și Meghan Markle de la Regina Elisabeta a II-a

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people