Fosta soție a lui Anthony Bourdain a făcut o declarație emoționantă despre decesul acestuia și fiica lor

Fosta soție a lui Anthony Bourdain, Ottavia Busia, a făcut primele declarații de la aflarea veștii că celebrul chef s-a sinucis la vârsta de 61 de ani.

Fosta soție a lui Anthony Bourdain a făcut o declarație emoționantă despre decesul acestuia și fiica lor

Fosta soție a lui Anthony Bourdain, Ottavia Busia, a postat un mesaj pe Instagram în care face referire la decesul celebrului șef. Ea a ales să posteze o fotografie cu fiica lor, Ariane Bourdain.

Ottavia Busia și Anthony Bourdain au fost căsătoriți timp de 9 ani și în 2016 au decis să divorțeze. Ei au împreună o fiică de 11 ani, Ariane Bourdain. Deși au decis să se separe, despărțirea lor a fost una amiabilă, așa cum chiar regretatul șef declara în 2016 într-un interviu acordat revistei People. „Eu și soția mea trăim, am trăit vieți separate de mai mulți ani. Nu există drame aici. Ne înțelegem foarte, foarte bine și nu există nicio schimbare majoră a stilului de viață”.

Relația de prietenie dintre cei doi pare a fi confirmată și de mesajul postat ieri pe Instagram de fosta soție a lui Anthony Bourdain.

„Fetița noastră a avut azi concert. A fost extraordinară. Atât de puternică și de curajoasă. A purtat cizmele pe care tu i le-ai cumpărat”, a scris Ottavia Busia. „Sper că ai o călătorie frumoasă, indiferent unde te-ai afla”, a mai adăugat fosta soție a lui Anthony Bourdain.

Regretatul chef a vorbit în numeroase rânduri despre fiica sa și despre dragostea pe care i-o purta: „Pentru mine, dragostea înseamnă același lucru care însemna în 2012 și în 2014. Este cel mai glorios lucru din lume să fiu tatăl acestei fetițe. Îmi încălzește inima atât de mult în fiecare zi. Ea este bucuria vieții mele”.

Celebrul chef Anthony Bourdain a murit săptămâna trecută la vârsta de 61 de ani. El s-a sinucis în camera lui de hotel, din Franța, unde lucra la un episod al seriei sale premiate CNN „Parts Unknown'. Trupul neînsuflețit al lui Bourdain a fost găsit de colegul lui, Eric Ripert, alături de care filma pentru emisiunea difuzată de CNN.

Citește și:
Celebrul bucătar Anthony Bourdain a murit

Foto: Hepta

Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people