Fosta consilieră a Melaniei Trump va lansa o carte de memorii explozivă despre Prima Doamnă a SUA

Stephanie Winston Wolkoff, fosta asistentă a Melaniei Trump, va lansa la 1 septembrie o carte despre relația de prietenie de peste 15 ani pe care a avut-o cu Prima Doamnă a SUA.

Fosta consilieră a Melaniei Trump va lansa o carte de memorii explozivă despre Prima Doamnă a SUA

Stephanie Winston Wolkoff, fosta asistentă a Melaniei Trump, va lansa o carte de memorii despre relația de prietenie de peste 15 ani pe care a avut-o cu Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii.

Stephanie a fost numită consiliera Melaniei la scurt timp după ce Donald Trump a câștigat alegerile din 2016, având un rol important în tranziția de la New York la Casa Albă a Melaniei.

Însă, în februarie 2018, Winston Wolkoff a fost forțată să demisioneze după ce a fost acuzată că firma ei a primit 26 de milioane de dolari pentru a ajuta la planificarea ceremoniei de inaugurare a lui Trump din 2015. La vremea respectivă, Winston Wolkoff a declarat că firma sa „a păstrat un total de 1,62 milioane de dolari”, sumă care a fost împărțită între angajații companiei.

Conform revistei Vanity Fair, cartea se va numi „Eu și Melania” și va apărea la 1 septembrie. Va conține povești despre experiența lui Winston Wolkoff la Casa Albă, despre relație de prietenie cu Melania, dar și despre funcția de consilier pe care a avut-o pentru aceasta. De asemenea, sursele afirmă că va cuprinde și detalii despre plecarea bruscă de la Washington, precum și despre viața sa după această perioadă.

Înainte de a fi angajată la Casa Albă, Winston Wolkoff  a lucrat pentru revista Vogue și s-a ocupat de organizarea evenimentului Met Gala.

De-a lungul timpului, Winston Wolkoff  a fost considerată una dintre cele mai apropiate prietene ale Melaniei. Relația lor a început în urmă cu 15 ani, când Melania s-a căsătorit cu Donald Trump. Însă, în ciuda acestei apropieri, Daily Beast afirmă că „oamenii care cunosc proiectul spun că conținutul acestei cărți este în mare parte unul negativ și că aruncă cu noroi în Prima Doamna a Statelor Unite ale Americii”. În plus, creionează o imagine detaliată și explozivă a relației dintre cele două și conține observații despre cea mai haotică perioadă din istoria Casei Albe.

Citește și:
Reacția lui Kim Kardashian după ce Kanye West a anunțat că va candida la președinția SUA

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video