Donald Trump susține că nu va purta mască niciodată, însă acesta a fost văzut pentru prima dată purtând una

Deși Donald Trump a declarat în nenumărate rânduri că nu va purta mască de protecție, el a decis să o poarte, iar momentul a devenit extrem de repede viral.

Donald Trump susține că nu va purta mască niciodată, însă acesta a fost văzut pentru prima dată purtând una

Președintele Donald Trump a susținut cu vehemență faptul că refuză să se protejeze purtând mască de protecție. Acum însă, în timpul unei vizite la o fabrică Ford din Michigan, el a fost surprins purtând o mască.

Cu toate acestea, Donald Trump a purtat-o departe de camerele de filmat deoarece nu a vrut să dea presei satisfacția de a-l vedea cu mască, după cum le-a spus reporterilor prezenți la eveniment. În spiritul caracteristic, acesta a mai adăugat: „Cred că arăt mai bine cu mască. Chiar așa e. Arăt mai bine cu mască, dar acum vorbesc, așa că nu o port.”

Fotografia cu Donald Trump purtând mască de protecție a apărut extrem de repede pe rețelele de socializare, inclusiv pe Twitter, după cum arată această postare de la NBC News.

Bill Ford, directorul companiei, a declarat ulterior că „Trump a purtat o mască, însă în spatele camerelor de filmat. El a purtat-o în timpul vizitei  la cele 3 mașini Ford Gts. Președintele a dat masca jos pentru restul vizitei”, a spus Bill Ford, conform NPR.

În timpul vizitei sale, restul persoanelor prezente au purtat mască. Întrebat de reporteri dacă i-a spus președintelui că este în regulă să nu poarte mască în acea zonă, Bill Ford a spus că „este decizia lui.”

Nu ar fi pentru prima dată când Trump nu poartă o mască în timpul unui eveniment. Acesta a refuzat să își pună o mască atunci când a vizitat o fabrică din Arizona care produce chiar măști de protecție.

Între timp, Trump le-a explicat că, în fapt, a purtat mască pe parcursul respectivei vizite, dar că și-a dat-o jos atunci când a fost filmat. „Am avut o mască pentru o perioadă. Am purtat-o în culise. Dar mi-au spus că nu am nevoie de ea, așa că nu aveam nevoie de ea. Și, apropo, dacă ați observat, nimeni altcineva nu purta mască în acel grup.”

În luna martie, președintele Statelor Unite a declarat într-o conferință că nu va purta mască de protecție și că este doar o recomandare, dar lua în considerare posibilitatea de a se răzgândi. „Nu port o mască; este o recomandare. Mă simt bine. Nu cred că voi face asta. Nu vreau să fac asta stând în Biroul Oval. Nu văd de ce aș purta o mască în timp ce salut președinți, prim-miniștri, dictatori, regi, regine. Poate că mă voi răzgândi”, spunea Donald Trump la acea vreme.

Citește și:
Trump susține că ia un medicament periculos ca să prevină infectarea cu coronavirus

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video