Fiul Prințesei Sofia și al Prințului Carl Philip al Suediei a împlinit 4 ani. Cum arată Prințul Gabriel

Prințul Gabriel, fiul Prințesei Sofia și al Prințului Carl Philip al Suediei, a împlinit ieri 4 ani.

Fiul Prințesei Sofia și al Prințului Carl Philip al Suediei a împlinit 4 ani. Cum arată Prințul Gabriel

Prințul Gabriel, fiul Prințesei Sofia și al Prințului Carl Philip al Suediei a împlinit ieri 4 ani. Pentru a marca momentul, cuplul regal a postat pe rețelele sociale o imagine adorabilă cu micuțul Gabriel.

„Astăzi îl sărbătorim pe minunatul nostru Gabriel”, au scris cei doi în descrierea fotografiei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Prinsparet (@prinsparet)

În urmă cu doar două săptămâni, aceștia au avut parte de un alt eveniment special, și anume botezul celui de-al treilea fiu al lor, Prințul Julian, ce a avut loc la Capela Regală a Palatului Drottningholm din Stockholm.

Cuplul regal a dezvăluit în luna decembrie că vor deveni din nou părinți prin intermediul unei postări pe contul oficial de Instagram, ocazie cu care a fost dat publicității și un nou portret cu Prințul Carl Philip, care este al patrulea în linie succesorală la tron. Cei doi și-au întâmpinat băiețelul, care nu are un titlu regal, în martie. Suntem atât de fericiți și recunoscători să putem să întâmpinăm în familia noastră pe cel de-al treilea fiu. Eu, Prințesa Sofia și cei doi frați mai mari am așteptat cu nerăbdare această zi. Acum așteptăm cu nerăbdare să ajungem să îl cunoaștem pe noul mic membru al familiei noastre', a declarat atunci Prințul Carl Philip.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Kungahuset 🇸🇪 (@kungahuset)

Julian a mai primit și prenumele Herbert Folke. Episcopul Johan Dalman și reverendul Michael Bjerkhagen l-au binecuvântat pe cel mic în timpul ceremoniei. Mama lui, îmbrăcată într-o superbă rochie Etro, l-a ținut în brațe în timpul acestor momente speciale. Detaliul care a atras atenția tuturor criticilor de stil a fost bentița albă, cu fundă mare la spate, cu care prințesa și-a accesorizat părul prins într-o coadă simplă.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Prinsparet (@prinsparet)

La fericitul eveniment transmis de televiziunea publică au participat și părinții Prințului Carl Philip, Regele Carl Gustaf și Regina Silvia, precum și fiicele lor, prințesa moștenitoare Victoria și Prințesa Madeleine.

Începând din 2019, în urma unui decret al bunicului lor inspirat de revolta ducilor de Sussex împotriva familiei regale britanice, copiii nu vor mai avea îndatoriri regale atunci când vor fi mari.

Citește și:
Prințesa Charlene și Prințul Albert de Monaco, revedere după mai bine de jumătate de an

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people