Fiul lui Nick Cave a murit la vârsta de 30 de ani. Jethro Lazenby a fost eliberat din închisoare în urmă cu două zile

Jethro Lazenby, fiul lui Nick Cave, a murit la vârsta de 30 de ani. Tânărul a fost eliberat din închisoare în urmă cu două zile, după ce și-a agresat mama.

Fiul lui Nick Cave a murit la vârsta de 30 de ani. Jethro Lazenby a fost eliberat din închisoare în urmă cu două zile

Fiul lui Nick Cave, Jethro Lazenby, a murit la vârsta de 30 de ani, a anunțat astăzi muzicianul. Tânărul s-a stins din viață, la șapte ani de la moartea fratelui său, Arthur, în vârstă de 15 ani, care a căzut mortal de pe o stâncă din Brighton. Cave a confirmat decesul lui Jethro și a transmis un mesaj sfâșietor.

Jethro Lazenby, fiul lui Nick Cave, a murit la vârsta de 30 de ani

Jethro, care locuia în Melbourne, fusese eliberat din închisoare pe cauțiune cu două zile înainte de deces. Acesta a fost închis pentru că și-a agresat mama, lăsând-o „vânătă și sângerând„, după ce a lovit-o cu genunchiul în față în timpul unei dispute pe tema țigărilor.

„Cu multă tristețe, pot confirma că fiul meu, Jethro, a decedat. Am fi recunoscători pentru intimitatea familiei în acest moment.”, a spus artistul.

Tânărul a fost închis pentru că și-a agresat mama

Jethro fusese eliberat pe cauțiune de la Centrul de arest preventiv din Melbourne joi, după ce un magistrat a dispus ca acesta să urmeze un tratament împotriva abuzului de substanțe și să evite contactul cu mama sa timp de doi ani. În ciuda faptului că s-a folosit de numele tatălui său pentru a-și impulsiona propria carieră de modeling, el a declarat în trecut că nu l-a cunoscut pe Cave decât la vârsta de șapte ani.

El a recunoscut o acuzație de atac ilegal și încălcarea ordinelor judecătorești, după ce alte acuzații au fost eliminate în urma unei înțelegeri cu procurorii, potrivit Herald Sun. Avocatul lui Jethro, Sean Ghattas, a declarat că acesta a fost diagnosticat cu schizofrenie și că boala i-a afectat judecata. De asemenea, tânărul a mai fost judecat pentru violențe împotriva iubitei sale, în 2018.

Magistratul Donna Bakos i-a spus lui Jethro: „Îți spun că este în interesul tău să participi la toate serviciile de sprijin pe care ți le-am pregătit. Este foarte, foarte important ca drumul tău spre reabilitare să fie unul mult mai pozitiv și, prin urmare, vei fi mai puțin riscant pentru comunitate în general și, în special, pentru mama ta”.

sursa foto: Instagram

Artistul și-a mai pierdut un copil

Cântărețul australian, cunoscut mai ales ca lider al trupei Nick Cave and the Bad Seeds, a fost lovit de tragedie pentru prima dată în iulie 2015, când Arthur a căzut de la 60 de metri înălțime și a murit de pe o stâncă din Ovingdean, în apropiere de Brighton. El luase un drog halucinogen LSD, după cum s-a aflat ulterior în urma unei anchete.

Citește și:
Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au botezat fiul cel mic și au organizat o petrecere inedită

FOTO: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people