Zooey Deschanel, declaratii despre fiica ei in varsta de 14 luni

Se pare ca fiica actritei Zooey Deschanel este foarte speciala, motivul fiind pasiunea micutei Elsie pentru un anumit accesoriu vestimentar.

Zooey Deschanel, declaratii despre fiica ei in varsta de 14 luni

Orice mama isi considera copilul special, insa se pare ca fiica actritei Zooey Deschanel este foarte speciala, ea fiind atrasa de cuvantul „hats' (palarii).

Intr-un interviu cu Ellen DeGeners, actrita din New Girl a declarat ca fiica sa in varsta de 14 luni spune foarte multe cuvinte, „hats' (palarii) fiind cel mai des folosit. Aparent, mama actritei poarta des palarii, iar acest lucru o face pe Elsie sa rosteasca numele acestui obiect mereu.

„Probabil este foarte mandra ca recunoaste acest obiect, iar atunci cand intra in dressing-ul meu, palariile sunt pe raftul de sus si ea le arata cu degetul. , a declarat Zooey.

Printre alte cuvinte preferate ale micutei se numara si merele, branza si biscuitii sau, cum spune actrita, „lucruri cu adevarat importante'.

Citeste si:
Candice Swanepoel a nascut primul copil

In cadrul aceluiasi interviu, Zooey a vorbit si despre calatoriile cu avionul atunci cand ai un copil. Aceasta a fost dezamagita de schimbarea politicii de imbarcare, inainte persoanele cu copii avand intaietate.

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people