Fanii lui Kylie Jenner vor să o ajute să devină miliardară și organizează o strângere de fonduri

Kylie Jenner ar putea deveni în acest an cea mai tânără miliardară din lume. Acest lucru l-a determinat pe un actor de comedie să o ajute pe proaspăta mămică să obțină acest statut mai repede.

Fanii lui Kylie Jenner vor să o ajute să devină miliardară și organizează o strângere de fonduri

Compania Kylie Cosmetics a fost evaluată de Forbes la 800 de milioane de dolari, iar Kylie deține 100% din întreaga afacere. Starul o să împlinească 21 de ani în luna august. Compania nu este singurul venit al vedetei, Kylie câștigă sume generoase și din emisiunea Keeping Up With The Kardashians, și din job-ul ei de ambasador pentru diferite brand-uri, astfel că averea ei este estimată la 900 de milioane de dolari.

Așa cum au dezvăluit cei de la revista Forbes în articolul lor despre Kylie, dacă afacerea ei o să continuă să crească în același ritm și anul acesta, Jenner o să devină cea mai tânără miliardară self-made din lume, reușind să îl întreacă și pe creatorul Facebook-ului, Mark Zuckerberg, care a devenit miliardar la 23 de ani.

Josh Ostrovsky, cunoscut sub numele de The Fat Jewish, s-a decis să creeze o strângere de fonduri GoFundMe, pentru Jenner. El vrea să o ajute pe aceasta să ajungă de la 900 de milioane la 1 miliard de dolari în cel mai scurt timp.

„Kylie Jenner a apărut pe coperta revistei Forbes astăzi, datorită averii ei în valoare de 900 de milioane de dolari, lucru care îmi frânge inima. Nu vreau să trăiesc într-o lume în care Kylie Jenner nu deține 1 miliard de dolari. TREBUIE SĂ STRÂNGEM 100 DE MILIOANE DE DOLARI PENTRU A O AJUTA SĂ AJUNGĂ LA UN MILIARD, TE ROG SĂ DAI MAI DEPARTE ACEASTĂ VESTE, ESTE EXTREM DE IMPORTANT. DACĂ VREI SĂ DONEZI, DĂ CLICK PE LINK-UL DIN BIO, aceasta a fost descrierea comediantului la poza postată pe Instagram.'

Publicația Americană Bloomberg a declarat că pagina a strâns 422 de dolari din donații în ultimele 13 ore, de la 28 de persoane. Deși această strângere de fonduri e o glumă bună pentru unii, majoritatea persoanelor din mediul online nu au fost mulțumite deloc. Postarea pe Instagram a lui Ostrovsky includea comentarii precum: „Kylie a crescut într-o familie cu privilegii!!! Acest lucru nu are nicun sens' sau „Să strângem bani pentru Kylie? Stupid! Ajutați familii care chiar au nevoie.'

Citește și:
Kylie Jenner, pe punctul de a deveni cea mai tânără miliardară din lume

Text: Lupascu Victoria
Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people