Eva Mendes vorbește despre modul în care relația cu Ryan Gosling i-a schimbat părerea în privința copiilor

Eva Mendes a mărturisit cât de mult a schimbat-o relația cu Ryan Gosling, iubirea pentru el schimbându-i și părerea în ceea ce privește ideea de a avea copii.

Eva Mendes vorbește despre modul în care relația cu Ryan Gosling i-a schimbat părerea în privința copiilor

Eva Mendes vorbește despre relația cu Ryan Gosling și despre modul în care i s-a schimbat viața de când a devenit mamă.

Actrița în vârstă de 45 de ani a mărturisit în cadrul unui interviu pentru Women’s Health ce înseamnă să fii mamă a doi copii.

„Acum încercăm să ieșim din modul de supraviețuire”, a declarat Eva. Această alături de Ryan Gosling au două fiice, Esmeralda și Amada, viața lor schimbându-se complet în urmă cu aproape cinci ani, la nașterea primei fete. Cu toate acestea, actrița a declarat că este foarte fericită să fie mamă.

Ea a explicat că nu este ușor să crească doi copii și că se gândește la mamele care trebuie să facă asta singure, ea având sprijinul „unui grup minunat” format din mama ei, mama lui Ryan și surorile lui.

Eva a mărturisit că în trecut nici nu se gândea să fie mamă, însă totul s-a schimbat atunci când l-a cunoscut și s-a îndrăgostit de Ryan.

„Era cel mai îndepărtat lucru din mintea mea. Ryan Gosling s-a întâmplat. Adică să mă îndrăgostesc de el. Apoi avea sens pentru mine să am… nu copii, ci copiii lui. A fost special pentru el”, a declarat actrița.

Eva Mendes a vorbit și despre cariera sa, explicând că simte că are mai multă ambiție acasă decât la locul de muncă. „Am simțit o lipsă de ambiție, sinceră să fiu. Mă simt mai ambițioasă acum decât o fac la filmări”, a spus aceasta.

Actrița a declarat că a fi mamă este ceva ce înveți în fiecare zi, copiii fiind o provocare în numeroase moduri. Ea a explicat că își dorește să își crească copiii normal, deși atât ea, cât și soțul ei sunt vedete cunoscute.

„Este cu siguranță o grijă. Nu doar că suntem în industrie, însă toată faima este înfricoșătoare când încerci să îți crești copiii”, a spus aceasta, declarând totodată că nu le lasă pe fete să vadă cât de multă atenție oferă hainelor și a modului în care se aranjează pentru muncă. „Modul în care păstrez totul normal este să nu le las să mă vadă în aceste situații. Sunt doar mama.”

Citește și:
Motivul pentru care Ryan Gosling și Eva Mendes și-au păstrat relația secretă timp de 7 ani

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people