Emilia Clarke, starul din „Game of Thrones”, și-a schimbat radical look-ul

Emilia Clarke ne surprinde cu noul său look, însă trebuie să recunoaștem că i se potrivește perfect!

Emilia Clarke, starul din „Game of Thrones”, și-a schimbat radical look-ul

Emilia Clarke, starul din „Game of Thrones”, care în urmă cu câteva luni a renunțat la culoarea naturală a părului ei în favoarea unui blond platinat, a decis să mai facă o schimbare de look.

După ce și-a surprins fanii cu noul ei tatuaj, trei dragoni pe încheietura mâinii drepte, un omagiu adus rolului său din „Game of Thrones', Emilia Clarke a fost surprinsă la concertul Florence + The Machine de la Hollywood Bowl cu o nouă tunsoare, un pixie cut care i se potrivește de minune.

La scurt timp de la terminarea concertului, Clarke a împărtășit și cu fanii de pe Instagram noua ei schimbare de look. Imaginea a fost însoțită și de un text amuzant: „Eu: Mă gândesc la perioada în care Gwyneth și Brad aveau aceeași tunsoare. @jennychohair: Am înțeles”.

https://www.instagram.com/p/BoPn51pFOXc/?utm_source=ig_embed

Noua tunsoare a Emiliei Clarke este cea mai recentă dintr-un lung șir de schimbări pe care le-a făcut actrița. Pentru rolul din serialul „Game of Thrones' ea a purtat o perucă lungă, blond platinată, însă, probabil inspirată de laudele primite pentru look-ul din serial, a decis să se vopsească blondă. Înainte de acest moment, a renunțat la părul lung în favoarea unei tunsori tip bob, cu breton, pentru rolul ei din filmul „Solo: A Star Wars Story”.

Ultimul și cel mai așteptat sezon din seria „Game of Thrones” va avea premiera în mai 2019, data exactă nefiind cunoscută până în acest moment.

Citește și:
Emilia Clarke ne surprinde cu un nou tatuaj aducând un omagiu rolului din „Game of Thrones'!

Foto: PR, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people