Emil Rengle a dus dansul pe tocuri pe scena America’s Got Talent – The Champions

Câștigătorul Românii au talent 2018, coregraful și dansatorul Emil Rengle a participat luni la ediția 2020 a America’s Got Talent – The Champions. O secțiune specială a show-ului America’s Got Talent, The Champions aduce pe scenă câștigători, finaliști sau apariții notabile din cadrul francizelor Got Talent din mai multe țări.

Emil Rengle a dus dansul pe tocuri pe scena America's Got Talent – The Champions

Contactat să participe încă din primăvara anului trecut, Emil Rengle a primit invitația cu mult entuziasm, cu atât mai mult cu cât nu era prima sa întâlnire cu Statele Unite ale Americii din perspectiva dansului. Onorat și fericit să se afle pe una dintre cele mai puternice scene din industria entertainmentului mondial, Emil a împărtășit publicului american din bucuria dansului, dar și din mesajul pe care îl ia cu el de fiecare dată: dansul pe tocuri ca un instrument de a provoca stereotipurile, de a reduce granițele care par să ne separe în termeni de gen, cultură, culoare sau vârstă.

Emil a ales să debuteze în prima etapă a concursului cu o coregrafie minimalistă, pe baza căreia să construiască și să își spună ulterior povestea, în stilul performance-ului său din cadrul Românii au talent. În ciuda aplauzelor publicului și încurajărilor primite din partea juratelor Heidi Klum și Alesha Dixon, feedback-urile lui Simon Cowell și Howie Mandel au adus cu sine două X-uri.

Însoțit de două dansatoare, cu o scenografie menită să susțină energia momentului, Rengle a dansat pe una dintre piesele anului 2019, „Bad Guy”, interpretată de Billie Eilish. Simon Cowell a recunoscut că, deși îi place mesajul lui Emil, nu a considerat performance-ul suficient de puternic, în vreme ce Alesha Dixon a spus: „Noi, fetele, înțelegem și apreciem efortul de a merge pe tocuri, darămite de a dansa așa cum ai făcut-o tu. Așa că te apreciez, felicitări pentru toate reușitele tale de până acum și mult succes și de aici înainte.”

Deloc dezamăgit de apariția sa în cadrul competiției AGT The Champions, Emil se declară recunoscător pentru opotunitate, pentru deschiderea pe care simțit-o din partea publicului, dar și pentru toate posibilitățile de evoluție pe care această nouă experiență le-a adus: „Ieri s-a difuzat momentul meu de la America’s Got Talent și tot ieri l-am văzut și eu pentru prima dată. Citind feedback-ul vostru, unii dintre voi mi-ați scris că aș fi putut da mult mai mult. Și știți ce? Sunt de acord cu voi. Aș fi putut să fac și să dau mult mai mult. M-am gândit, văzând mesajele și reacțiile voastre (care sunt mega încurajatoare și vă mulțumesc pentru asta), dacă sunt dezamăgit sau supărat în vreun fel. Mi-am dat seama că nu sunt.

A fost o etapă necesară dintr-un proces la fel de necesar în care devin din ce în ce mai mult eu însumi. Un proces pe care am ajuns să-l iubesc pentru că mă transformă în fiecare zi și transformă vechiul mod în care vedeam lucrurile sau reacționam la ele. Eșecul face și el parte din călătoria mea. E doar o etapă din care aleg să învăț, să dobândesc altă perspectivă, să cunosc mai mult, să fiu mereu așa cum simt să fiu cu adevărat. Viața nu e liniară, de ce ar fi altfel când vine vorba de victorii și eșecuri? Nu sunt dezamăgit deloc. Știu că această călătorie e încă la început, că mă duce în locuri, către oameni și experiențe la care numai am visat. Viața mea până acum m-a învățat asta din plin. Ne rămân mereu alte etape de experimentat, noi țeluri de atins, mai multă viață de trăit, mai mult de iubit, mai multă iubire și mai mult curaj cu care să ne explorăm pe noi înșine. Nicio victorie și niciun eșec nu stabilesc și nu schimbă ceea ce suntem cu adevărat. Să continuăm să trăim, să ne aruncăm, să îndrăznim, să câștigăm, să eșuăm, să creștem, să fim. Și apoi din nou, de la început”, spune Emil Rengle.

Citește și:
#ELLEnofilter: Emil Rengle – un interviu cu miros de negresă proaspăt scoasă din cuptor și confesiuni necenzurate

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people