Elton John condamnă presa pentru zvonurile supărătoare despre călătoria în Nisa a Ducelui și Ducesei de Sussex

Elton John sare în apărarea Ducelui și Ducesei de Sussex în urma apariției comentariilor supărătoare despre călătoria în Nisa facută de cei doi.

Elton John condamnă presa pentru zvonurile supărătoare despre călătoria în Nisa a Ducelui și Ducesei de Sussex

În ultimele zile au apărut numeroase comentarii negative după ce s-a aflat că Prințul Harry și Meghan Markle au călătorit alături de fiul lor, Archie, în Nisa, cu un avion privat. Oamenii din întreaga lume au criticat modul în care au ales să călătorească cei doi, amintind că avioanele private reprezintă o sursă în plus de poluare.

Elton John însă a luat apărarea Ducelui și Ducesei de Sussex și a explicat într-o postare pe Instagram că el a suportat toate costurile, ba chiar a făcut și o donație pentru o organizație care lupta împotriva poluării, criticând totodată și presa pentru comentariile negative la adresa celor doi membri ai familiei regale.

 

View this post on Instagram

 

I am deeply distressed by todays distorted and malicious account in the press surrounding the Duke and Duchess of Sussexs private stay at my home in Nice last week. Prince Harrys Mother, Diana Princess Of Wales was one of my dearest friends. I feel a profound sense of obligation to protect Harry and his family from the unnecessary press intrusion that contributed to Dianas untimely death. After a hectic year continuing their hard work and dedication to charity, David and I wanted the young family to have a private holiday inside the safety and tranquility of our home. To maintain a high level of much-needed protection, we provided them with a private jet flight. To support Prince Harrys commitment to the environment, we ensured their flight was carbon neutral, by making the appropriate contribution to Carbon Footprint™ I highly respect and applaud both Harry and Meghans commitment to charity and Im calling on the press to cease these relentless and untrue assassinations on their character that are spuriously crafted on an almost daily basis.

A post shared by Elton John (@eltonjohn) on

„Sunt profund dezamăgit de comportamentul greșit al presei în ceea ce privește știrile despre șederea Ducelui și Ducesei de Sussex în locuința mea din Nisa de săptămâna trecută. După un an agitat ei își continuă munca și sunt dedicați organizației lor, așa că David și cu mine am vrut ca tânăra familie să aibă o vacanță privată în liniștea și siguranța casei noastre. Pentru a menține un nivel atât de necesar de protecție, le-am oferit un zbor cu un avion privat. Pentru a sprijini devotamentul Prințului Harry față de protejarea mediului înconjurător, ne-am asigurat că zborul va fi neutru din punct de vedere al emisiei de carbon, făcând o donație pentru organizația Carbon Footprint. Respect și aplaud devotamentul lui Harry și al lui Meghan pentru munca de caritate și cer presei să înceteze aceste asasinate neobosite și neadevărate asupra caracterului lor, atacuri care apar aproape zilnic.”

Elton John nu este singurul care a sărit în apărarea Ducelui și Ducesei de Sussex. Ellen DeGeneres a făcut o postare specială despre Prințul Harry și soția lui, Meghan, lăudându-le inițiativele. „Portia și cu mine i-am întâlnit pe Prințul Harry și Meghan în Anglia pentru a vorbi cu ei despre conservarea mediului pentru animalele sălbatice. Ei au fost cei mai amabili și plini de compasiune oameni. Imaginați-vă cum ar fi să fiți atacați pentru tot ce faceți, chiar dacă încercați să faceți lumea un loc mai bun.”

Citește și:
Meghan Markle și Prințul Harry au călătorit cu Archie în Nisa cu un avion privat

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Cât de bine îți cunoști tenul? Completează testul ACUM și câștigă super premii de la La Roche Posay

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people