Elton John a dezvăluit că s-a luptat cu cancerul de prostată

Elton John a dezvăluit că a fost la un pas de moarte, el fiind diagnosticat în 2017 cu cancer de prostată.

Elton John a dezvăluit că s-a luptat cu cancerul de prostată

Sir Elton John a povestit că a fost la un pas de moarte din cauza unei infecții apărute după operația pe care a suferit-o din cauza cancerului de prostată.

Artistul a dezvăluit că a fost diagnosticat cu această boală în 2017, el fiind nevoit atunci să treacă printr-o operație. Deși intervenția a decurs perfect, el a suferit ulterior complicații, povestind întreaga experiență în biografia sa, „Me”. Acesta a preferat să se opereze în loc să urmeze chimioterapia pentru a-și proteja familia de momentele dificile.

Elton John a povestit că se afla în turneu în Africa de Sud când în organismul lui a apărut o infecție după operație. Acesta a fost dus de urgență la spital în Londra, „simțindu-se mai rău ca niciodată”, însă acolo i s-a spus că situația lui este atât de gravă, „iar spitalul nu are aparatura necesară pentru a se descurca cu această situație.”

După ce a fost mutat în alt spital, el a stat internat două zile la terapie intensivă, după o operație de drenare a lichidului limfatic din diafragmă. El a suferit ulterior și alte complicații, medicii realizând că infecția este mult mai serioasă. „Erau scanări RMN și Dumnezeu știe ce alte proceduri. Doctorii i-au spus lui David că mai aveam 24 de ore de trăit dacă nu se intervenea. Dacă turneul continua pentru o singură zi în plus, asta ar fi fost”, a spus Elton John.

„Așadar, am fost foarte norocos, deși trebuie să recunosc că nu mă simțeam așa în acel moment. Am fost treaz toată noaptea, gândindu-mă dacă voi muri. În spital, singur în mijlocul nopții, m-am rugat: te rog, nu mă lăsa să mor, nu mă lăsa să nu-mi văd din nou copiii, te rog mai lasă-mă”, a povestit Elton John.

Artistul a părăsit spitalul după 11 zile, însă au urmat șapte luni de recuperare, perioadă în care a fost nevoit să învețe să meargă din nou. Elton a decis ulterior să renunțe la turneu și să petreacă mai mult timp alături de David Furnish și cei doi copii, Zachary și Elijah.

„Dacă vrei mai mult timp, trebuie să înveți să trăiești așa, trebuie să încetinești. A fost ca și cum mi-ar fi fost arătată o altă viață, o viață pe care am realizat că o iubesc mai mult decât să fiu plecat în turneu. Muzica a fost cel mai frumos lucru, dar totuși nu sunt la fel de bine ca Zachary în timp ce vorbește despre ce s-a întâmplat la antrenamentul de fotbal. Orice griji aveam despre retragere din turneu s-au evaporat”, a dezvăluit Elton.

El a dezvăluit și cum i-a afectat viața prima operație, mărturisind că a urmat o perioadă de incontineță urinară, în care „vezica lui a dezvoltat propria gândire”. Acesta a povestit cum a fost nevoit să poarte scutece pe scenă. „Am purtat de-a lungul timpului câteva lucruri ridicole pe scenă, dar niciodat un scutec imens.

„Nu știu dacă ați stat vreodată în fața a 4000 de fani cântând Candle In The Wind în timp ce efectiv faci pe tine, însă dacă nu ai făcut-o, îți pot spune că este o experiență ciudată.”

Elton John se află în prezent în turneul său de retragere, însă în cartea sa a dezvăluit numeroase aspecte ale vieții sale, vorbind și despre ruptura dintre el și Prințesa Diana. Potrivit acestuia, cei doi au încetat să mai vorbească după ce ea a renunțat la înțelegerea de a scrie cuvântul înainte pentru o carte pentru fundația lui. Cei doi s-au împăcat în ziua în care a fost asasinat Gianni Versace.

Citește și:
Elton John condamnă presa pentru zvonurile supărătoare despre călătoria în Nisa a Ducelui și Ducesei de Sussex

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people