Elon Musk și Grimes vor deveni părinți

Elon Musk și Grimes vor deveni părinți, anunțul fiind făcut chiar de către artistă.

Elon Musk și Grimes vor deveni părinți

Faimosul Elon Musk și iubita sa, Grimes, vor deveni părinți, anunțul fiind făcut de artistă pe Instagram. Aceasta a publicat o imagine în care se poate observa un bebeluș, folosind un efect special pentru a crea acea formă.

Claire Boucher (numele real al artistei) a publicat inițial pe Instagram o fotografie nud, fără să scrie o descriere, însă în comentarii ea a dat mai multe indicii prin care sugerează că este însărcinată. „M-am gândit să o cenzurez timp de un minut, însă fotografia este mai puțin feroce fără sfârcuri. În plus, să fii însărcinată este o stare foarte asemănătoare războiului.”

 

View this post on Instagram

 

Censored for insta haha – almost got away w it 😮

A post shared by Grimes (@grimes) on


Fotografia publicată inițial a fost ștearsă de Instagram, iar artista a folosit apoi o versiune cenzurată. Imaginea a fost realizată de Eli Russell Linnetz, iar atunci când a publicat-o din nou, Grimes a spus că speră să nu îi fie ștearsă această poză.

Grimes și Elon Musk au confirmat că formează un cuplu sosind împreună la MET Gala în 2019. Aceștia nu au făcut până acum comentarii despre relația lor.

Citește și:
Tatăl miliardarului Elon Musk are un copil cu fiica sa vitregă, mai tânără cu 42 de ani decât el

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people