Ellen DeGeneres se află în mijlocul unei controverse din cauza declarațiilor despre izolarea la domiciliu

Ellen DeGeneres a fost criticată extrem de dur de către fani în urma unor afirmații pe care le-a făcut privind autoizolarea.

Ellen DeGeneres se află în mijlocul unei controverse din cauza declarațiilor despre izolarea la domiciliu

Ellen DeGeneres își continuă celebrul talk-show de acasă, după o pauză de trei săptămâni pe fondul pandemiei de coronavirus.

Prezentatoarea în vârstă de 62 de ani și-a început emisiunea de luni arătându-și recunoștința și admirația pentru cadrele medicale din prima linie care luptă în aceste momente pentru combaterea coronavirusului.

„În timp ce suntem cu toții blocați în casă, vreau să vă ajut să vă gândiți la tot ceea ce se întâmplă în această lume. Mi-am dorit întotdeauna ca acest show să fie o distracție. Dacă nu vă simțiți bine, eu sunt acolo să vă susțin și să vă fac să mergeți mai departe”, a spus Ellen la începutul emisiunii.

„Portia și cu mine suntem în carantină de trei săptămâni și este chiar plăcut deoarece ne-am petrecut timpul împreună, am vorbit și am avut ocazia să ne cunoaștem mai bine, nu-i așa? Știați că este de origine australiană?”, i-a spus Ellen soției sale, Portia, care era în spatele camerei și o ajuta cu filmatul.

Ulterior, Ellen a comparat această perioadă de izolare pe care o traversăm cu toții cu închisoarea, fiind o afirmație pentru care fanii au criticat-o virulent. „Este ca și cum ai fi în închisoare. Mai ales că am purtat aceleași haine timp de 10 zile și toată lumea de aici este gay”, a spus Ellen DeGeneres.

Chiar dacă a spus că a fost o glumă, fanii ei s-au simțit deranjați de această afirmație, iar reacțiile lor nu au întârziat să apară pe Twitter.

Acum câteva zile, 287 de deținuți și 406 de angajați din închisorile din New York au fost depistați pozitiv cu coronavirus, potrivit Departamentului de Corecție din New York. La sfârșitul lunii martie, închisorile din Los Angeles au eliberat aproximativ 1.700 de deținuți pe fondul pandemiei de coronavirus.

Nu este pentru prima dată când Ellen DeGeneres se află în mijlocul unei controverse. Anul trecut, ea a fost surprinsă alături de fostul președinte George Bush la un meci de fotbal. Fanii au criticat-o atunci pentru acest lucru deoarece George Bush și-a afirmat de-a lungul timpului părerea despre comunitatea LGBT. „Eu și cu George Bush suntem prieteni. De fapt, sunt prietenă cu o mulțime de oameni care nu împartășesc aceleași credințe ca mine”, a declarat Ellen la vremea respectivă.

Citește și:
Fiul lui Halle Berry poartă tocuri, iar actrița a fost criticată de către fani

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people