ELLE Brunch & Notino x Cacharel – o incursiune în garderoba aromelor

Zilele trecute a avut loc ELLE Brunch & Notino x Cacharel Brunch, așa că te invit să răsfoiești galeria foto și să urmărești interviurile cu Sore, Sânziana Negru și Andreea Balaban pentru a vedea cum s-a desfășurat evenimentul care ne-a încântat simțurile olfactive.

ELLE Brunch & Notino x Cacharel a avut loc zilele trecute , așa că astăzi te invităm să descoperi cum a fost evenimentul înmiresmat, unde vedetele și pasionatele de beauty au putut explora garderoba de arome extrem de vastă pe care magazinul Notino din Promenada Mall ne-a oferit-o.

Sezon după sezon adăugăm piese vestimentare garderobei noastre, însă cum ar fi să putem face asta și în materie de parfumuri? Un parfum trebuie să ne creeze o anumită stare, să ne îmbrace și să ne ajute să ne simțim mai frumoase și mai încrezătoare. De aceea, indiferent de dispoziția pe care o avem, fie că vrem să ne simțim sexy, romantice, aventuroase sau relaxate, parfumurile devin accesoriul esențial, dându-ne final-ul touch de care avem nevoie.

Pentru femeile curajose și independente, aromele de mandarin, de zmeură, completate cu notele discrete de ghimbir, gardenie și iasomie, ce se regăsesc în parfumul Yes I am de la Cacharel, reprezintă alegerea ideală. Cum detaliile sunt cele care fac o notă discordantă, designul inedit al sticlei, sub forma unui ruj, ne-a cucerit iremediabil.

Acest eveniment confirmă parteneriatul oficial dintre Notino și L’Oreal, ceea ce ne face să credem că vom fi martorii unor mai multe serii de lansări parfumate!

Parfumul Yes I am de la Cacharel se găsește exclusiv în România, online pe Notino.ro

Urmărește cele trei interviuri cu Andreea Balaban, Sânziana Negru și Sore!

Andreea Balaban

CONȚINUT VIDEO ELLE

Sânziana Negru

CONȚINUT VIDEO ELLE

Sore

CONȚINUT VIDEO ELLE
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people