Ed Sheeran și Cherry Seaborn s-au căsătorit în secret

Ed Sheeran a confirmat într-un interviu recent că deja s-a căsătorit cu logodnica lui, Cherry Seaborn, iar totul a fost ținut secret.

Ed Sheeran și Cherry Seaborn s-au căsătorit în secret

Ed Sheeran a stat de vorbă cu Scott Evans de la Access Hollywood despre planurile sale de căsătorie. Întrebat dacă au ales o dată sau dacă s-au decis asupra locației, Ed a răspuns arătând mâna stângă, pe care deja avea verigheta.

Scott Evans a continuat prin a-l întreba pe Ed Sheeran cum de a reușit să păstreze secretă ceremonia, iar răspunsul lui a confirmat suspiciniunile tuturor: „Nu fac nimic prea public oricum'. Mai mult decât atât, Ed i-a mulțumit lui Scott pentru felicitările primite. În ultimul an, Ed a avut un program foarte încărcat de concerte, iar fanii încearcă să afle momentul în care a avut loc evenimentul.

Ed Sheeran și Cherry Seaborn s-au logodit la sfârșitul anului 2017, dar au făcut anunțul oficial de abia în luna ianuarie 2018. Ed a postat o fotografie Polaroid în care o sărută pe Cherry, la care a adăugat descrierea: „M-am ales cu o logodnică chiar înainte de noul an. Suntem foarte fericiți și îndrăgostiți, iar pisicile noastre sunt încântate, de asemenea'.

Ed și Cherry s-au întâlnit în perioada adolescenței, când amândoi au frecventat Liceul Thomas Mills din Suffolk, Anglia. Au avut o relație, după care a urmat o despărțire, deoarece Ed renunțase la școală pentru a-și împlini visul de a avea o carieră în muzică. Cei doi s-au reîntâlnit în anul 2015 și sunt împreună încă de atunci.

Cherry este și motivul pentru care Ed Sheeran și-a luat o pauză timp de un an, după succesul imens al albumului din 2014, `Multiply`. Artistul le-a spus celor de la Beats 1: „Unul dintre motivele pentru care mi-am luat un an liber a fost și faptul că partenera mea a renunțat la locul de muncă din New York, pe care l-a reluat mai apoi în Londra, ceea ce este foarte cool. Dar atunci ne-am gândit `haide să renunțăm la job-uri și să petrecem un an împreună, să formăm o legătură puternică`. Așa că am călătorit și ne-am petrecut fiecare zi din acel an împreună'.

Citește și:
Ed Sheeran, cel mai bine plătit muzician al anului. Le-a devansat pe Beyonce, Adele, Katy Perry și Taylor Swift

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people