Donald Trump a fost desemnat personalitatea anului 2016

Donald Trump, a fost desemnat personalitatea anului 2016 de revista TIME, titlul fiind acordat in fiecare an unei personalitati importante.

Donald Trump a fost desemnat personalitatea anului 2016

Inca din anul 1927 revista TIME a acordat acest titlu persoanelor care au avut o mare influenta in politica si nu numai. Ieri, 7 decembrie, Donald Trump a fost desemnat personalitatea anului 2016, el spunand in emisiunea „Today' ca aceasta numire reprezinta o mare onoare.

De-a lungul timpului revista a ales numeroase personalitati controversate, care au facut atat lucruri pozitive, cat si negative, insa in cazul lui Trump totul tine de felul in care oamenii vad actiunile sale. Simpatizantii acestuia sunt multumiti de campania prezidentiala si de propunerile sale, in timp ce restul oamenilor il considera o adevarata amenintare.

Citeste si:
Hillary, Trump, si ce inseamna asta pentru noi

Baronul imobiliar care a devenit presedintele ales al SUA nu a avut nicio functie publica si nu a servit niciodata un alt interes decat al sau, va avea probabil un impact puternic asupra viitorului tarii si, implicit, asupra cetatenilor ei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people