Donald și Melania Trump, prima apariție în public după alegeri 

Donald Trump și soția sa, Melania, au participat ieri la o ceremonie ținută cu ocazia Zilei Veteranilor.

Donald și Melania Trump, prima apariție în public după alegeri 

Ieri, Donald Trump a avut prima apariție în public de la alegerile prezidențiale din Statele Unite ale Americii.

Acesta a participat la o ceremonie ținută cu ocazia Zilei Veteranilor. Evenimentul a avut loc în Cimitirul Naţional Arlington, iar Trump a fost însoțit de soția sa, Melania, dar și de vicepreședintele Statelor Unite, Mike Pence.

Deși ne-am obișnuit ca Trump să fie extrem de vocal, de data aceasta președintele Statelor Unite nu a oferit niciun interviu presei și nici nu a făcut vreun comentariu.

 

Trump nu a fost singurul care a comemorat această zi, președintele ales, Joe Biden, participând și el la o ceremonie înPhiladelphia. Cei doi fii ai lui Biden, Beau și Hunter, au servit în armata Statelor Unite ale Americii.

La începutul lunii septembrie, site-ul The Atlantic a publicat un articol care arăta că Donald Trump ar fi jignit în nenumărate rânduri soldații americani uciși pe câmpul de luptă. Patru surse diferite au declarat că președintele i-ar fi  numit „fraieri” și „ratați” pe cei care și-au pierdut viața în război. De asemenea, acestea au precizat și că Trump le-ar fi interzis veteranilor accidentați să participe la paradele militare oficiale. Însă, președintele a negat vehement toate aceste acuze.

Se pare că nici viața personală a lui Trump nu trece prin momente prea fericite. După eșecul la alegerile prezidențiale din SUA, toată lumea este cu ochii pe căsnicia acestuia cu Melania Trump. Stephanie Wolkoff, fostă prietenă și consilieră a Primei Doamne, a afirmat recent că cei doi aveau oricum un mariaj de conjunctură și că dormeau în paturi diferite. O altă consilieră a spus chiar că „Melania Trump numără fiecare minut până când el va părăși biroul și va putea să divorțeze. Dacă Melania ar fi încercat să-l umilească și să-l părăsească cât timp el își exercită funcția, acesta ar fi găsit o modalitate prin care să se răzbune.”

Citește și:
Melania Trump abia așteaptă ca soțul ei să plece de la Casa Albă pentru a divorța, susține o fostă consilieră a acesteia

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people