Delia își vinde o parte din haine în cadrul unui târg care promovează sustenabilitatea

Delia este una dintre artistele din România care are un stil vestimentar versatil, eclectic și nonconformist, și toate astea fără să depună prea mult efort.

Delia își vinde o parte din haine în cadrul unui târg care promovează sustenabilitatea

Încă de la prima vedere, Delia este o apariție în adevăratul sens al cuvântului. De la numeroasele proiecte de televiziune în care este implicată, proiecte muzicale, până la un stil vestimentar nonconformist pe care și l-a construit în timp, Delia este o artistă completă.

În cadrul Detox + Market, un târg destinat articolelor vintage și pre-owned, care se află la ediția cu numărul 15, Delia își va vinde o parte din articolele vestimentare din garderoba personală.


De-a lungul anilor, Delia s-a diferențiat de restul artistelor datorită faptului că este o persoană extrem de asumată în declarațiile pe care le face, dar și pentru stilul ei vestimentar eclectic. În nenumărate rânduri, Delia a declarat că nu este adepta trend-urilor, iar pentru ea este important să se simtă cât mai comod în hainele pe care le poartă. „Pe mine mă port cu cea mai mare bucurie. Iar seara nu mă îmbrac niciodată elegant deoarece programul meu este relativ simplu: alerg în Herăstrău!”, a declarat Delia pentru ELLE.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Delia (@delia) pe

Delia este una dintre artistele care îndrăznește la capitolul styling și nu îi este frică să încerce și combinații considerate de către cei din jur ciudate. Ea s-a remarcat prin originalitate, dar și prin asumarea de care dă dovadă cu fiecare apariție pe care o are. Stilul ei relaxat continuă să inspire tot mai multe tinere, și nu numai, care o admiră atât pentru cariera în muzică, cât și pentru stilul spectaculos pe care îl are.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

@koss.photography

O postare distribuită de Delia (@delia) pe

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Delia (@delia) pe

Printre locurile preferate în care Delia își face shopping-ul se numără Tokyo și Bangkok. Iar dacă te întrebai care sunt brand-urile pe care Delia le-ar purta tot timpul, află că sunt unele avangardiste și cu care în mod cert poți ieși din anonimat, precum Ashish, KTZ, Manish Arora sau Wonder Anatomie.

Ba mai mult, dacă ești interesată să știi ceea ce poartă Delia și cât costă piesele vestimentare ale acesteia, există un cont de Instagram care îți prezintă toate ținutele ei. Delia alege să investească în articole pe care le poate purta și peste câțiva ani, cu print-uri extravagante, care o scot din anonimat oricând. Dacă în viața personală se îmbracă relaxat, în concertele pe care le are alege să aibă piese statement.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Delia Matache’s Closet (@deliamatachesclosetoff) pe

Delia, în vârstă de 37 de ani, se bucură de un succes incredibil, fiind implicată în tot mai multe proiecte de televiziune, dar și muzicale. Recent, artista  a dat un interviu extrem de sincer pentru revista Unica despre felul în care vede ea maternitatea și dacă se simte pregătită sau nu să aducă pe lume un copil: „Mi s-ar părea că aduc o viață curată într-o lume care nu e așa. Cumva, aș crea încă o problemă Universului. Sunt prea tânără şi prea bătrână ca să am un copil.”

Citește și:
Delia și maternitatea: Sunt prea tânără şi prea bătrână ca să am un copil'

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people