Delia, doi ani la rând artista cu „piesa anului”

Anul 2017 a fost unul plin de realizări pentru Delia, aceasta fiind artista care a dat doi ani la rând „piesa anului”.

Delia, doi ani la rând artista cu „piesa anului”

Conform clasamentului Mediaforest, Delia este pe locul întâi atât în 2017, cât și în 2016, cu două colaborări de succes: „Weekend' cu The Motans este piesa anului 2017, iar „Gura ta' cu Deepcentral a fost piesa anului 2016.

Delia e artista cu 2 piese în top 10 Mediaforest Chart 2017, astfel că în topul celor mai difuzate piese din România anul trecut pe primul loc se află „Weekend' cu The Motans, iar pe locul al șaselea „Rămâi cu bine' cu Macanache.

Anul trecut Delia a lansat și single-ul „Verde Împărat', piesă compusă de ea și produsă de artistă împreună cu Alex Cotoi. Pentru videoclipul piesei s-a folosit un copac butaforie de 6 metri înălțime și 3 metri diametru, un pian adevărat a fost transportat în mijlocul naturii, iar Delia a purtat o haină veritabilă de cioban și accesorii tradiționale din Bistrița.

Colaborarea Deliei cu Carlas Dreams a continuat și în 2017 cu single-ul „Fata lu tata', piesă compusă de Carlas și produsă de Alex Cotoi. Artista a mai colaborat cu Carlas Dreams atât pentru „Cum ne noi' (featuring), dar și „Da, mamă'.

Citește și:

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people