David Beckham nu mai are voie să conducă un autoturism timp de 6 luni

David Beckham nu mai are voie să conducă un autoturism timp de 6 luni după ce a fost fotografiat folosind telefonul mobil în timp ce se afla la volan.

David Beckham nu mai are voie să conducă un autoturism timp de 6 luni

Conform unei hotărâri judecătorești, David Beckham nu mai are voie să conducă un autoturism timp de 6 luni după ce a fost fotografiat folosind telefonul mobil în timp ce se afla la volanul mașinii sale.

Fotbalistul în vârstă de 44 de ani a fost prezent în sala de judecată la pronunțarea deciziei, el primind șase puncte de penalizare. Acestea s-au adăugat precedentelor șase puncte pe care le avea din cauza unor amenzi pentru depășirea vitezei regulamentare, lucru care a rezultat în interzicerea dreptului de a mai conduce, pe o perioadă de 6 luni.

Beckham, care a recunoscut că este vinovat de folosirea telefonului mobil în timpul șofatului, a mai primit și o amendă de 750 lire sterline și trebuie să mai achite și costurile de judecată în valoare de 175 lire sterline.

Potrivit CNN, Beckham a fost fotografiat de un fan, pe 21 noiembrie 2018, în timp ce conducea uitându-se la ecranul telefonului mobil.

„În loc să se uite în față, să fie atent la drum, el apare în imagini uitându-se la telefon”, a precizat procurorul de caz Matthew Spratt.

Avocatul lui Beckham a precizat că fotbalistul „nu își aduce aminte de ziua în cauză sau de acest incident izolat. Nu există nicio scuză pentru ceea ce s-a întâmplat, însă nu își amintește de incident”.

Citește și:
Victoria Beckham vorbește despre zvonurile conform cărora ar divorța de David Beckham

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people