Dana Rogoz a fost la Festivalul de Film Românesc din New York, cu ocazia premierei filmului Mo

Dana Rogoz a fost în New York, cu ocazia "Making Waves", un festival de film românesc, în cadrul căruia a avut loc premiera filmului Mo.

Dana Rogoz a fost la Festivalul de Film Românesc din New York, cu ocazia premierei filmului Mo

Dana Rogoz și soțul ei, Radu Dragomir, au fost la New York, în cadrul „Making Waves”, un festival de film de românesc. Cu această ocazie, filmul Mo a avut premiera, fiind extrem de bine primit, după cum și Dana a afirmat acest lucru.

„Filmul MO s-a văzut aseară în America!!! Aproape că nu îmi vine să cred că ceea ce scriu acum s-a întâmplat cu adevărat! Filmul a fost primit extraordinar, iar la Q&A Radu și cu mine am primit unele dintre cele mai frumoase feedback-uri de până acum. După ce am călătorit cu filmul acesta prin toată România, după Sarajevo, Cairo și acum New York, mi-e clar că indiferent de cultură și legislație, în esență cu toții simțim la fel, iar tema abuzului de putere și a abuzului sexual atinge pe toată lumea la fel de puternic! Chiar dacă are cu totul altă abordare și rezolvare sau chiar altă definiție de la o țară la altă, respectiv de la un continent la altul, cum a fost în cazul spectatorilor care au văzut MO până acum. Huge thanks,” a spus Dana Rogoz pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

340/365 Filmul MO s-a vazut aseara in America!!! Aproape ca nu imi vine sa cred ca ceea ce scriu acum s-a intamplat cu adevarat! Filmul a fost primit extraordinar, iar la Q&A Radu si cu mine am primit unele dintre cele mai frumoase feedback-uri de pana acum. Dupa ce am calatorit cu filmul acesta prin toata Romania, dupa Sarajevo, Cairo si acum New York, mi-e clar ca indiferent de cultura si legislatie, in esenta cu totii simtim la fel, iar tema abuzului de putere si a abuzului sexual atinge pe toata lumea la fel de puternic! chiar daca are cu totul alta abordare si rezolvare sau chiar alta definitie de la o tara la alta, respectiv de la un continent la altul, cum a fost in cazul spectatorilor care au vazut MO pana acum. Huge thanks, @makingwavesfilmfestival , for invitation. We will never forget! 🖤 #MOfilmul #eMOtie @mofilmul

O postare distribuită de Dana Rogoz (@danarogoz) pe

Nu este pentru prima oară când Dana Rogoz a fost în New York. Cu toate că vremea nu a fost chiar atât de bună, ea a avut timp să viziteze și împrejurimile. „Sunt pentru a doua oară în viața mea în New York și pentru prima oară în preajma sărbătorilor. E superb! Ieri ne-am plimbat pe străzi de dimineață până seara, nu a mai contat nici frigul, nici durerea de picioare, nimic!,” a spus Dana Rogoz.

Recent, Dana Rogoz a fost în Cairo cu ocazia Cairo International Film Festival deoarece Mo a fost unul dintre filmele selectate în cadrul lui. Ea și-a anunțat urmăritorii de pe Instagram cu mai mult timp dinainte, iar aceștia au felicitat-o și s-au bucurat pentru ea. „Am o veste mi-nu-na-tă! Filmul MO a fost selectat la Cairo International Film Festival, unul dintre cele 15 festivaluri de categorie A din întreaga lume. @mofilmul va avea premiera în secțiunea Panorama International. În mai puțin de 2 săptămâni zburăm spre Egipt!”, a spus Dana la momentul respectiv.

Ea a fost extrem de impresionată de locul în care a fost și s-a putut bucura de această călătorie alături de soțul ei. „Am ajuns să văd cu ochii mei această minune a lumii antice. E un vis din copilărie devenit realitate. Ceea ce nu știam pe vremea când eram copil și citeam despre Egipt, e că o să ajung să îl vizitez pentru prima oară cu ocazia selecționării unui film în care joc rolul principal în Festivalul Internațional de la Cairo. E cam frumos. Totul.”

Citește și:
Dana Rogoz, pe covorul roșu la Cairo International Film Festival, cu ocazia premierei filmului Mo

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people