Dakota Johnson și Chris Martin, apariție inedită în public

Dakota Johnson și Chris Martin formează un cuplu de mai mulți ani, însă au existat puține ocazii când au fost surprinși împreună.

Dakota Johnson și Chris Martin, apariție inedită în public

Dakota Johnson și Chris Martin au fost destul de discreți până acum în ceea ce privește relația lor. Recent, cei doi au fost surprinși de către paparazzi plimbându-se cu mașina în Malibu, California.

În fotografiile surprinse de paparazzi, se poate vedea cum Dakota Johnson conducea o mașină de epocă.

Dakota Johnson și Chris Martin și-au păstrat până acum relația departe de lumina reflectoarelor. Primele informații conform cărora ar forma un cuplu au apărut în 2017. Dakota Johnson a vorbit despre relația cu solistul trupei Coldplay într-un interviu acordat în 2018 publicației Tatler, declarând „Sunt foarte fericită.” Pe parcursul relației, cei doi s-au despărțit, iar cea care i-a determinat să se împace a fost nimeni alta decât Gwyneth Paltrow, fosta soție a lui Chris Martin. 

Gwyneth Paltrow și Chris Martin au fost căsătoriți din 2003 până în 2016 și au împreună doi copii – Apple și Moses Martin. În septembrie 2020, Gwyneth a fost invitată în emisiunea lui Drew Barrymore, The Drew Barrymore Show, ocazie prin care a vorbit despre relația cu fostul său soț, Chris Martin, dar și despre cum reușesc să aibă grijă de cei doi copii ai lor. „Termini o căsnicie, dar sunteți în continuare o familie. Așa o să fie mereu. în unele zile nu e atât de bine pe cât pare. Avem și zile bune și zile rele, dar cred că e important că avem același scop: unitate, iubire și tot ce e mai bun pentru copiii noștri (…)  Relația mea cu Chris e mai bună acum decât a fost în timpul căsniciei”, a declarat actrița.

Căsătoria dintre Gwyneth Paltrow și Chris Martin s-a încheiat cu o „despărțire conștientă”, iar la vremea respectivă acest termen a reușit să creeze destul de multe controverse.

Gwyneth Paltrow și-a refăcut viața alături de Brad Falchuck, co-producător al unor proiecte TV de succes, precum Glee sau American Horror Story. Cei doi s-au căsătorit în 2018.

Citește și:
Ferma familiei lui Jennifer Lawrence a ars aproape complet într-un incendiu

Foto: Profimedia, Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people