Cum și-a sărbătorit Madonna ziua de naștere

Deși este ocupată cu organizarea următorului turneu, Madonna a avut o petrecere aniversară de neuitat.

Cum și-a sărbătorit Madonna ziua de naștere

Madonna a împlinit 61 de ani pe 16 august, însă a demonstrat încă o dată că petrecerile ei sunt memorabile.

Vedeta a postat de ziua ei un video alături de copiii ei, David și Mercy, în timpul repetițiilor pentru turneu, menționând în descriere că este „dansul de aniversare”.

Ulterior, Madonna a postat și o imagine de la petrecere, „Madame X s-a distrat prea mult la petrecerea ei aniversară aseară. Mulțumesc tuturor”, a scris aceasta, indicând astfel cât de bine s-au distrat invitații.

Se pare că de la petrecere nu au lipsit pizza, gogoșile, precum și shot-urile date chiar pe ringul de dans.

Madonna se pregătește într-un nou turneu în septembrie, însă recent ea a dezvăluit că încearcă să petreacă cât mai mult timp cu copiii ei.

„Dacă am repetiții ei vin să mă vadă. Copiii mei vin să mă vadă când sunt acasă, apoi ma întorc la lucru. Încerc de fiecare dată să mănânc cât mai des cu ei.”

Artista e explicat pentru New York Times că nu își face griji pentru faptul că îmbătrânește. „Cred că te gândești prea mult la îmbătrânire. Cred că te gândești prea mult la vârstă. Ar trebui să te oprești. Oprește-te din gândit, trăiește-ți viața și nu te lăsa influențat de societatea care încearcă să te simți într-un anumit fel pentru vârsta pe care o ai sau să îți spună ce ar trebui să faci”, a declarat Madonna.

Citește și:
Imagini de colecție cu Madonna alături de cei 6 copii ai săi, în Malawi

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Cât de bine îți cunoști tenul? Completează testul ACUM și câștigă super premii de la La Roche Posay

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people