Cum se simt Andra și Cătălin Măruță, după diagnosticul de Covid-19

Andra și Cătălin Măruță se află în izolare după ce prezentatorul TV a fost depistat pozitiv cu coronavirus.

Cum se simt Andra și Cătălin Măruță, după diagnosticul de Covid-19

Andra și soțul său, Cătălin Măruță, își vor petrece următoarea perioadă în izolare. Prezentatorul TV a fost depistat pozitiv cu coronavirus, anunță PRO TV. 

Cătălin Măruță a făcut și primele declarații despre perioada de izolare și starea de sănătate a familiei sale. Prezentatorul TV menționează că această perioadă și-o va petrece alături de familia sa și că în ciuda faptului că va sta 14 zile acasă, emisiunea „La Măruță” de pe PRO TV va continua. „Ce vreme frumoasă, numai bună de vacanță, mai ales că săptămâna viitoare este și vacanța copiilor. Asta este, chiar o să avem o vacanță împreună, în perioada asta vrând, nevrând. Asta e. Să știți că o să fim și la emisiune, chiar dacă noi va trebui să stăm 14 zile acasă, nu este nicio problemă, emisiunea La Măruță continuă așa că eu și echipa mea cu siguranță vom găsi cele mai inedite momente și cele mai inedite lucruri pentru a face ca show-ul să meargă mai departe. Tot ce putem să vă spunem este că ne simțim bine. Vă mulțumim pentru mesaje, pentru gânduri și aveți grijă: sănătatea pe primul loc. O să vă mai țin la curent”, a spus Cătălin Măruță pe Instagram, citat de PRO TV.

De asemenea, Cătălin Măruță a publicat pe contul oficial de Instagram un mesaj în care își informează urmăritorii că ziua lui de naștere, care a fost pe 27 ianuarie, a venit și cu această izolare. „Iată că o zi de naștere nu vine fără surprize. Vârsta de 43 de ani a venit cu o izolare pe care o să o petrec acasă, cu familia. Important este că ne simțim bine și suntem împreună! Ne vedem deci ca de obicei, luni, în direct de la 15:00! Transmit de acasă cu multă energie, așa cum v-am obișnuit!”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Catalin Maruta (@catalin_maruta)

În ceea ce o privește pe Andra, și ea a publicat pe Instagram o fotografie, alături de un mesaj în care menționează că are tot ce îi trebuie pentru ca această izolare să vină și cu multă relaxare. „Familia cu mine? Jocuri multe? Acadele? Filme online? Am tot ce îmi trebuie pentru o izolare cu multă relaxare! Aveți grijă de voi, dragii mei! Sănătate multă!”, a scris Andra pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andra (@andra)

Citește și:
După incendiul de la Matei Balș, Toni Grecu a fost transferat, alături de alți pacienți

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people