Cum își refac relația Justin Timberlake și Jessica Biel după scandalul de infidelitate

Se pare că Justin Timberlake și Jessica Biel au găsit o modalitate prin care să își refacă relația după întreg scandalul de anul trecut privind infidelitatea artistului.

Cum își refac relația Justin Timberlake și Jessica Biel după scandalul de infidelitate

Justin Timberlake a fost surprins la balconul unui bar din New Orleans în luna noiembrie fără verighetă și ținându-se de mână cu actrița Alisha Wainwright, alături de care joacă în pelicula Palmer, întreg incidentul generând mai multe controverse.

Însă, ca în oricare alt cuplu, există momente bune și mai puțin bune, mai cu seamă că Jessica Biel, soția lui Justin Timberlake, „încă mai are suspiciunile ei.” Conform Us Weekly, cei doi merg la terapie și încearcă să își facă facă relația să funcționeze ca înainte. „Uneori ei au o zi minunată împreună, iar în alte zile se ceartă.”

Un apropiat a declarat că Justin știe cum anume să o facă pe soția lui să se simtă mai bine după această situație. „Justin știe foarte bine ce anume își dorește Jessica să audă pentru a scăpa de stres. Ei cred că acest incident este constructiv pentru relația lor. El încearcă foarte mult să se justifice în fața ei.”

Inițial, Justin Timberlake și Jessica Biel au încercat să trateze cu indiferență aceste controverse. „Ei ignoră ceea ce se spune și încearcă să râdă de acest incident, de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat.”

În luna decembrie, Justin a postat pe contul său de Instagram un mesaj prin care a explicat ce anume s-a întâmplat între el și Alisha. „Trebuie să fiu clar – nu s-a întâmplat nimic între mine și colega mea de platou. Am băut prea mult în acea seară și regret comportamentul pe care l-am avut. Trebuia să îmi dau seama. Nu acesta este exemplul pe care vreau să îl aibă fiul meu. Le cer scuze soției mele și familiei pentru faptul că i-am pus într-o situație atât de jenantă și mă voi concentra să fiu cel mai bun soț și tată.”

Se pare că declarația lui a fost postată la insistențele soției sale. „Jessica l-a încurajat pe Justin să posteze declarația pe Instagram, deoarece s-a simțit umilită de acțiunile lui și a vrut ca el să își asume responsabilitatea și să fie conștient de urmările acțiunilor lui”, a declarat o sursă pentru Us Weekly.

De asemenea, o sursă a declarat că cei doi formează în continuare un cuplu unit, lucru confirmat și de un alt prieten apropiat al lor, citat de revista People, care a declarat că ei fac tot posibilul să depășească dificilul moment. „Bineînțeles, Justin a băut prea mult de data aia, dar Jessica este sigură că el nu a înșelat-o. Cel mai important lucru pentru ea este familia și să fie cea mai bună mamă pentru Silas. Niciodată nu va lăsa ca familia ei să se destrame din cauza acestui lucru.”

Citește și:
Justin Timberlake a avut parte de un incident neobișnuit la Paris Fashion Week

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people