Cum a fost cerută în căsătorie Emily Ratajkowski de către iubitul său

Îți spunem doar atât: inedit și incredibil de romantic!

Cum a fost cerută în căsătorie Emily Ratajkowski de către iubitul său

Invitată în cadrul emisiunii „The Tonight Show Starring Jimmy Fallon', Emily Ratajkowski a dezvăluit cum a fost cerută în căsătorie de către iubitul ei, Sebastian Bear-McClard.

Se pare că cei doi tocmai luaseră cina la un restaurant din New York iar Sebastian s-a gândit că este momentul perfect pentru a o cere pe Emily de soție însă… nu avea un inel.

„Nu avea un inel așa că i-am spus nu, dar atunci a luat agrafa de hârtie cu care era prinsă nota de la restaurant și mi-a făcut un inel – m-am gândit că este foarte romantic.', a povestit Emily Ratajkowski.

Bineînțeles, așa cum știm deja, modelul în vârstă de 26 de ani a spus „da', pentru că cei doi s-au căsătorit în urmă cu puțin timp. Nunta a fost un eveniment foarte relaxat, Emily purtând, pentru a nu fi recunoscută, un costum galben (de la Zara) și o pălărie neagră. De asemenea, ea nu și-a anunțat fanii ca urmează să se mărite, făcându-le o surpriză atunci când a postat pe Instagram Stories câteva imagini de la nuntă.

Emily a mai povestit cum ea și soțul său și-au făcut verighetele singuri, cumpărând aur și ducându-l pentru a fi topit și transformat în inele.

„Noi chiar le-am făcut singuri. Trebuiau să fie temporare, însă acum sunt foarte atașată de inelul meu și nu vreau să mă despart de el.', a mărturisit Emily Ratajkowski.

Citeste si:
Emily Ratajkowski s-a căsătorit iar ținuta pe care a purtat-o la nuntă este surprinzătoare

Foto: Hepta, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Trending news
Mai multe din people