Cum a cucerit-o medicul Constantin Stan pe Andreea Berecleanu

Andreea Berecleanu, prezentatoarea Observatorului de la ora 19.00 la Antena 1, a vorbit despre frumoasa relație pe care o are cu soțul ei, dar și despre modul în care acesta a cucerit-o.

Cum a cucerit-o medicul Constantin Stan pe Andreea Berecleanu

Se pare că medicul Constantin Stan, știind de pasiunea Andreei pentru bijuteriile din argint masiv, a decis să îi facă acesteia o surpriză.

După ce vedeta TV a admirat într-un magazin de antichități din Lisabona un inel, medicul i l-a dăruit, cu atât mai mult cu cât inelul a fost realizat de una dintre creatoarele preferate de bijuterii ale Andreei.

Întâmplarea a făcut să îl găsesc într-un magazin de antichități, într-o escală pe care am făcut-o forțați fiind de un context în Portugalia. Și atunci am avut câteva ore de petrecut în Lisabona și am intrat într-un magazin de antichități, eu fiind atrasă de magazinele de antichități. Era acest inel Rosa Maria care m-a chemat, pur și simplu și cred că este inelul pe care îl iubesc cel mai mult. Îl port cel mai des!', a declarat, pentru Libertatea, Andreea Berecleanu.

Citește mai departe AICI

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people