Cristina Joia a fost externată din spital. Mesajul transmis de designerul de la „Visuri la cheie”

Cristina Joia, designer de interior la "Visuri la cheie", a fost externată din spital și le-a mulțumit oamenilor pentru susținerea pe care i-au acordat-o.

Cristina Joia a fost externată din spital. Mesajul transmis de designerul de la „Visuri la cheie”

Cristina Joia, designer de interior în cadrul emisiunii „Visuri la cheie” de la Pro TV, a fost externată din spital după ce sâmbătă după-amiază, 7 noiembrie, o femeie a agresat-o fizic într-un magazin din București, din Calea Șerban Vodă, Sector 4.

Cristina Joia a publicat pe pagina de Facebook un mesaj prin care le mulțumește tuturor celor care i-au transmis mesaje de susținere în această perioadă dificilă prin care a trecut. „Vreau să vă mulțumesc mult pentru toate mesajele voastre de susținere și gândurile bune pe care mi le-ați transmis. Sunt recunoscătoare pentru fiecare dintre ele, pentru că în această perioadă am avut nevoie să simt că suntem interconectați. Nu putem trăi singuri, pe cont propriu, lipsiți de empatie sau de valori.”

Designerul de la „Visuri la cheie” a menționat că se simte bine și că este acasă, alături de familie și că va continua filmările pentru proiectul de pe Pro TV. „Acum sunt bine, sunt acasă, cu familia. Voi continua filmările pentru proiectul „Visuri la cheie”, pentru că îmi este drag, pentru că am o responsabilitate față de toți cei implicati și pentru că viața nu se oprește cu un pumn, decât dacă eu aleg asta!”

Cristina a adăugat că lasă autoritățile să își facă treaba în continuare și că își dorește să nu mai fie și alte victime ale agresiunilor fizice. „În rest, las autoritățile și avocații să-și exercite profesia. Nu am sentimente negative, dar îmi doresc foarte mult să nu existe alte victime agresate pe viitor așa că am facut tot ce ține de mine încă din spital! Fiți optimiști, zâmbiți și bucurați-vă de ai voștri”, a scris Cristina Joia pe Facebook.

Vreau să vă mulțumesc mult pentru toate mesajele voastre de susținere și gândurile bune pe care mi le-ați transmis. Sunt…

Publicată de Cristina Joia pe Marţi, 17 noiembrie 2020

Agresoarea Cristinei Joia, o femeie în vârstă de 34 ani, a fost plasată în arest la domiciliu, după ce pe 10 noiembrie s-a decis reținerea ei în urma audierilor de la Secția 14 din Capitală. Ea fusese arestată pentru 30 de zile și pusă sub acuzația de lovire și alte violențe. Agresoarea contestase decizia de a fi arestată preventiv, conform jurnalistului Pro TV Ovidiu Oanță. „Agresoarea Cristinei Joia a fost plasată în arest la domiciliu, de Tribunalul București. Suspecta contestase arestarea preventivă!”, scris Ovidiu Oanță pe pagina sa de Facebook.

Agresoarea Cristinei Joia a fost plasata in arest la domiciliu, de Tribunalul Bucuresti. Suspecta contestase arestarea preventiva!

Publicată de Ovidiu Oanţă pe Marţi, 17 noiembrie 2020

Cristina Joia a depus și plângere penală împotriva agresoarei. Înainte de incident, Cristina i-a atras atenția acelei femei că blocase cu mașina o trecere de pietoni și parcarea magazinului. Agresoarea a recunoscut că nu a spus adevărul în primele declarații pe care le-a făcut, și anume că a reacționat atât de violent deoarece Cristina Joia i-ar fi rupt ștergătorul de la mașină. Femeia în vârstă de 34 de ani a spus în fața magistraților că designerul din emisiunea „Visuri la cheie” doar i l-a ridicat, cel mai probabil pentru a o atenționa că a parcat în loc nepermis, informează Pro TV.

Citește și:
Povestea emoționantă a Tatianei Gavril, una dintre victimele incendiului de la Spitalul Piatra Neamț

Foto: Facebook Cristina Joia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people