Cristina Ciobănașu vorbește despre relația pe care o are acum cu Vlad Gherman, fostul ei logodnic

Cristina Ciobănașu vorbește, la mai bine de patru luni de la despărțire, despre relația pe care o are acum cu Vlad Gherman.

Cristina Ciobănașu vorbește despre relația pe care o are acum cu Vlad Gherman, fostul ei logodnic

Cristina Ciobănașu vorbește despre relația sa actuală cu Vlad Gherman, fostul său partener, de care s-a despărțit în urmă cu câteva luni. Actrița a acordat un interviu revistei Viva, în care a detaliat felul în care ea și fostul său iubit au decis să treacă peste un moment care s-a dovedit a fi foarte dificil pentru amândoi. Deși au rămas în relații prietenoase, aceasta a mărturisit că nu îi este simplu să treacă prin schimbarea care i-a transformat viața.

Cristina Ciobănașu vorbește și despre faptul că despărțirea de fostul ei partener nu a fost una în care să se arunce vorbe grele, și că nu a fost cauzată de certuri. „Deși nu e simplu, ne-am propus să facem asta și lucrurile merg din ce în ce mai bine din acest punct de vedere. Ne leagă prea multe amintiri ca să devenim doi străini, mai ales că despărțirea noastră nu s-a produs la pachet cu certuri sau vorbe grele.”, a spus actrița.

Aceasta a povestit și despre cum despărțirea civilizată o ajută în proiectele pe care încă le mai are alături de Vlad Gherman. „Faptul că am transformat relația într-una de prietenie ne-a ajutat mult să putem lucra în continuare împreună, fără ca munca să ne fie afectată. Bineînţeles ca nici asta nu a fost uşor în primă fază, dar acum lucrurile s-au așezat.” Totodată, Cristina Ciobănașu vorbește și despre cum faptul că era extrem de tânără când a început această relație, la numai 15 ani, a format-o ca om: „am crescut împreună și ne-am influențat unul pe celălalt din multe puncte de vedere, însă cel mai important lucru pe care l-am înțeles în urma acestei relații este faptul că sinceritatea și respectul sunt baza oricărei povești de iubire, iar noi le-am avut în anii minunați pe care i-am petrecut împreună.” Întrebată dacă despărțirea lor este definitivă, aceasta s-a ferit să dea un răspuns clar. „În acest moment, da, s-a spus ultimul cuvânt, însă nu pot să citesc în stele… Prin urmare, niciodată să nu spui niciodată!”

Citește și:
Cum arată și cu ce se ocupă Ilinca, fiica vitregă a lui Jorge

Foto: arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people