CRBL, anunț surprinzător după mai bine de un an de când s-a mutat împreună cu familia în Spania

CRBL și-a luat prin surprindere fanii cu anunțul pe care l-a făcut după ce în urmă cu un an s-a mutat în Spania împreună cu familia lui.

CRBL, anunț surprinzător după mai bine de un an de când s-a mutat împreună cu familia în Spania

În urmă cu mai bine cu un an, mai exact în luna septembrie a anului 2020, Eduard Mihail Andreianu sau CRBL, așa cum este cunoscut publicului larg, a luat o decizie care a surprins pe toată lumea. Artistul a ales să se mute în Spania alături de familia lui.

Recent, CRBL a făcut un anunț neașteptat. Artistul a declarat că îi este dor de țară și că intenționează să se întoarcă. 

„Aici sunt vreo 18 sau 20 de grade, așa. Îmi este foarte dor, Teo. O să mă întorc. Deocamdată sunt în deplasare, mai am am treabă de făcut pe aici, dar mă întorc acasă, adică, știi cum e. Locul sfințește omul, da, și invers. Îmi e dor de acasă, chiar îmi e dor”, a declarat CRBL în emisiunea „Teo Show” de la Kanal D pe 1 Decembrie, de Ziua Națională a României.

De când a preferat să nu mai apară atât de des în lumina reflectoarelor, CRBL nu s-a mai ocupat de muzică, însă s-a concentrat pe un alt domeniu de care e pasionat. În urmă cu câteva săptămâni, CRBL a fost în Dubai pentru un proiect la care lucrează în prezent. Mai exact, el și cu un prieten vor face un NFT educațional. 

„M-a interesat subiectul ăsta cu blockchain și mai nou discuțiile se duc în direcția NFT-urilor. NFT este non-fungible token, nu e o criptomonedă. E o chestie, un desen, o creație unicat pe care o poți vinde. Eu cu un bun prieten facem primul NFT educațional și urmează să îl lansăm, de aia suntem la Dubai”, a povestit CRBL a povestit în direct, în emisiunea „Teo Show.”

CRBL a mărturisit că întotdeauna s-a preocupat să fie la curent cu tot ceea ce apare nou, așa că același lucru a făcut acum, fiind tot mai interesat de NFT.

„Cei care sunt implicați în blockchain știu despre ce este vorba. Ne educăm cu toții. Învățăm unii de la alții. Sunt genul care mă provoacă lucrurile noi. Tot ce apare nou, trebuie să știu și eu despre ce este vorba. Și așa m-am apropiat de criptomonezi, blockchain am încercat să îl înțeleg, acum NFT să îl dezvoltăm tot pe baza blockchain cumva. Eu în paralel cu muzica și kendama, mai făceam și astfel de lucruri acum ceva ani. Totul se dezvoltă cu o viteză incredibilă și trebuie ținut pasul cu prezentul și viitorul că asta ne așteaptă.”

În aceeași emisiune, CRBL a vorbit și despre soția lui, Elena, dar și despre fiica lor, Alessia. 

„Elena e foarte bine, s-a apucat și ea de niște proiecte creative, handmade. Iar Alessia e la școală, continuă școala britanică. E deja populară în școala ei. A luat locul 1 pe școală la public speaking, a ieșit să vorbească cu toată școala.”

Citește și:
Un nou motiv de bucurie pentru Mihai Petre după ce a câștigat Asia Express. Ce a anunțat coregraful

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people