Cosmina Păsărin vorbește deschis despre viața sa amoroasă: „Încerc să nu am regrete”

Cosmina Păsărin a vorbit despre viața sa amoroasă și a dezvăluit dacă are regrete cu privire la alegerile pe care le-a făcut până acum.

Cosmina Păsărin vorbește deschis despre viața sa amoroasă: "Încerc să nu am regrete"

Cosmina Păsărin a făcut recent o serie de dezvăluiri despre viața sa personală. Vedeta în vârstă de 39 de ani a mărturisit că în prezent nu este implicată într-o relație și a povestit cum se raportează la această perioadă.

Într-un interviu pentru emisiunea „Exclusiv VIP” de la Prima TV, Cosmina Păsărin a dezvăluit că întotdeauna a făcut ceea ce îi place și și-a trăit viața așa cum și-a dorit, fără să acorde atenție vocilor care i-au contestat alegerile personale. Vedeta este prezentă în showbiz de mulți ani și este obișnuită cu presiunea pe care o resimte odată cu statutul de persoană publică, cu prejudecățile sau sfaturile nesolicitate din partea celor care o critică. 

„Îmi place să trăiesc liber! Îmi place să mă simt liberă, să fac întotdeauna ce îmi place, ce îmi doresc, să aleg proiectele care îmi plac, să-i aleg pe oamenii cu care stau. Cred că și despre asta este vorba în viață, despre alegerile pe care le facem.”

Cosmina Păsărin a spus că nu este implicată într-o relație și consideră că este importantă perioada aceasta.

„Nu sunt implicată într-o relație în momentul de față, dar cred că e perfect în regulă dacă în viață avem și astfel de perioade. Mai stăm și noi cu noi, ne vedem și noi de treaba noastră! E frumos și în doi, ador viața în doi însă cred că la fel de important este să petrecem și timp cu noi, să ne cunoaștem mai bine.”

Cosmina Păsărin a dezvăluit că nu are regrete și că până acum a încercat să își asume toate alegerile și experiențele de care a avut parte. Recunoaște, însă, că a făcut și greșeli de-a lungul timpului. 

„Nu am niciun regret cu privire la viața mea. Încerc să nu am regrete, știu, este greu, e un aspect de care cu greu reușești să ții cont întotdeauna pentru că suntem tentați să avem păreri de rău, să ne învinovățim, dar încerc să nu am regrete și încerc să fac tot posibilul să îmi asum tot ce am experimentat, tot ce am trăit. Am făcut și eu o grămadă de greșeli, dar ideea este să învățăm din greșelile pe care le facem și bineînțeles să nu le mai repetăm.”

Întrebată ce anume își dorește de la viitorul partener, vedeta a oferit o descriere succintă a calităților pe care acesta ar trebui să le aibă. 

„Ar trebui să fie un bărbat înțelegător, înțelept, să fie un om responsabil, un om serios, e important! Sunt foarte liniștită, când e să fie, va fi, când nu, nu! Sunt în regulă cu așteptarea”, a adăugat Cosmina Păsărin la Prima TV.

Citește și:
Sandra Izbașa, dezvăluiri inedite despre căsătoria cu actorul Răzvan Bănică: „Prima oară m-am îndrăgostit la 30 de ani'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people