Conflictul dintre Alex Velea și Măruță s-a intensificat. Velea, replică dură la scuzele prezentatorului TV

Conflictul dintre Alex Velea și Măruță s-a adâncit și s-a intensificat, după ce cântărețul a refuzat să accepte scuzele prezentatorului TV.

Conflictul dintre Alex Velea și Măruță s-a intensificat. Velea, replică dură la scuzele prezentatorului TV

Între Alex Velea și Măruță par să nu mai existe șanse de împăcare, după ce prezentatorul TV și-a cerut scuze cântărețului pentru limitele pe care le-ar fi depășit în descrierea relației acestuia cu Antonia în cadrul emisiunii sale. Postarea de scuze a lui Măruță a venit pe fondul în care Alex Velea l-a acuzat că îi pune familia într-o lumină proastă în emisiunea pe care o găzduiește, întrebând mereu invitații ce părere au despre acesta și despre Antonia, chiar dacă invitații nu au vreo legătură cu el sau cu familia lui, doar pentru a face audiență utilizând un subiect care are priză la public.

După declarațiile inițiale ale Antoniei, care l-a acuzat pe Măruță că îi pune familia într-o postură proastă, a venit rândul lui Velea să îl acuze pe Cătălin Măruță de același tip de comportament. Însă totul a părut că merge către o împăcare atunci când Măruță a postat pe contul său de Instagram un mesaj optimist, dedicat chiar lui Alex Velea. „În prietenie, ca-n fotbal, sunt și faze tensionate, uneori din teren vezi situația altfel decât e, iar de pe margine, pentru ceilalți, meciul pare chiar pe viață și pe moarte. La final însă, bărbații își strâng mâna și chiar se apreciază. Peste ani, o să ne amintim de toate câte s-au întâmplat și s-au spus. #friends#nohardfeelings”

Dar conflictul dintre Alex Velea și Măruță nu dă semne că urmează să se stingă, dat fiind că Velea nu a acceptat scuzele. Ba, mai mult, acesta a comentat dur postarea prezentatorului TV:

„Nea Măruță, hai să-ți zic și părerea mea despre ‘scuzele’ astea false și dorința de a da bine la final, după ce ai fost tras de urechi de public. Într-o prietenie (dacă ea a existat vreodată) e nevoie de câteva ingrediente, printre care aș enumera: respectul, loialitatea și bineînțeles dragostea reciprocă. Din păcate în ultimii ani ai demontat pe rând toate aceste calități.

Acum că am elucidat cum stăm cu prietenia, putem să vorbim și despre termenul bărbați. În general ca să fii bărbat ai nevoie de coloană vertebrală, coloană pe care tu ți-ai fracturat-o în mai multe locuri, atât de multe încât te-ai încadra ușor în categoria nevertebrate, ai dat apă la moară oamenilor care mă jigneau, le-ai permis să-mi jignească familia gratuit și tu te-ai făcut că nu vezi, eu ‘prietenul tău’ eram atacat din toate părțile…”, a declarat Alex Velea pe rețelele sociale.

De altfel, vorbele cântărețului par să fi pus punct definitiv relației dintre Alex Velea și Măruță, și că acesta a decis că nu are de gând să se împace cu prezentatorul ProTV.

„Vreau să te asigur la că la final nu voi fi lângă tine ca să ne strângem mâna, nu de altceva, dar eu am învățat în acești ani din ce ești făcut și că tu nu ești capabil de sentimente sincere sau de empatie reală, totul e o mască, e un rol pe care îl joci ca să dai bine și pentru bani. Te-am respectat, ți-am respectat familia, am colaborat cu tine de câte ori ai avut nevoie de mine, dar toate lucrurile astea se pare că nu le-ai apreciat, așa că aleg să le las în trecut cu tot cu tine Mătălin Căruță.”

Citește și:
PRIMA POZĂ cu Smiley și Gina Pistol la botezul fetiței lor, Josephine Ana Maria

Foto: arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people