Colin Firth a solicitat dubla cetatenie

Colin Firth a solicitat dubla cetatenie, iar motivul este unul usor de inteles, avand in vedere relatia acestuia cu familia sa.

Colin Firth a solicitat dubla cetatenie

Colin Firth a solicitat dubla cetatenie (britanica si italiana) pentru a avea aceleasi pasapoarte ca sotia si copii sai', a declarat reprezentatul sau.

Acesta impreuna cu sotia sa de nationalitate italiana, Livia Giuggioli, au o casnicie fericita de aproximativ 20 de ani. Cuplul locuieste impreuna cu cei doi fii in Chiswick, West London, dar au si o casa de vacanta in Italia.

Dupa ce a interpretat rolul domnului Darcy in Mandrie si prejudecata, Colin Firth a cucerit inimile tuturor, ajungand sa fie vazut ca o emblema a barbatilor britanici.

Insa, in ciuda acestui fapt, castigatorul premiului Oscar pentru cel mai bun actor in rolul lui George al VI – lea in The Kings Speech, doreste sa devina un cetatean italian cu acte in regula. O sursa a declarat faptul ca actorul in varsta de 56 de ani a fost ingrozit de Brexit si este ingrijorat de consecintele acestei decizii.'

Citeste si:
Colin Firth face dezvaluiri despre adolescenta sa

Insa, in momentul in care a fost intrebat daca decizia lui Firth de a solicita cetatenia italiana se datoreaza Brexit-ului, reprezentatul acestuia a refuzat sa comenteze.

Text: Alexandra Cristina Miu
Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people