Cine este adevărata doamnă Grey, soția starului din Fifty Shades

Deși au apărut nenumărate zvonuri potrivit cărora protagoniștii seriei ‘’Fifty Shades‘’ ar avea o relație amoroasă și în viața reală, Mr.Gray, alias Jamie Dornan, este căsătorit cu actrița britanică Amelia Warner.

Cine este adevărata doamnă Grey, soția starului din Fifty Shades

Jamie Dornan și Amelia Warner s-au căsătorit în 2013 și au împreună doi copii. De curând aceștia au fost surprinși ieșind la o întâlnire romantică în Londra, chiar cu câteva zile înainte de premiera fimului Fifty Shades Freed'.

Iată câteva lucruri interesante despre Amelia pe care probabil nu le știai:

1. Amelia nu este doar actriță ci și o cântăreață bine cunoscută. Aceasta a jucat in numeroase filme precum Aeon Flux' sau ‘Quills?'. Mai târziu a renunțat la cariera de actriță,  reorientându-se spre o carieră în muzică, deoarece nu se simtea pe deplin împlinită. Și-a început cariera în muzică sub numele de Slow Moving Millie. „Cu ajutorul muzicii poti scrie un cântec care va exista mereu, chiar dacă nu îl ascultă nimeni'. A afirmat în The Telegraph in noiembrie 2011.

2. Amelia și Jamie sunt căsătoriți de mai bine de 5 ani și au împreună două fete, Dulcie și Phoebe.

3. Jamie nu este singura vedetă cu care a avut o relație, aceasta a mai fost și cu celebrul Colin Farrell. În 2000, Colin și Amelia au format un cuplu. Ba chiar se zvonește că s-ar fi și căsătorit în secret în 2001, în Tahiti, iar mariajul ar fi durat doar patru luni. Se spune ca ar fi fost mai mult o logodnă decât o căsătorie oficială.

4. Este prietenă cu Ginnifer Goodwin

Amelia și Ginnifer Goodwin s-au întâlnit pentru prima dată atunci cand Jamie a mers împreuna cu Ginnifer la ‘Once Upon a Time în 2011, iar cele două au devenit rapid cele mai bune prietene.

Citește și:
Jamie Dornan, declaratii despre momentele fierbinti din Fifty Shades

Text: Florina-Ioana Andreescu
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people