Channing Tatum, mesaj emoționant pentru aniversarea iubitei lui, Jessie J

Channing Tatum și Jessie J formează oficial un cuplu, iar mesajul transmis de actor iubitei sale este unul emoționant.

Channing Tatum, mesaj emoționant pentru aniversarea iubitei lui, Jessie J

Channing Tatum i-a transmis un mesaj emoționant iubitei sale, Jessie J, cu ocazia aniversării acesteia, cei doi confirmând recent că formează un cuplu.

Actorul a publicat pe Instagram o imagine alb-negru cu artista, în descriere postând un mesaj emoționant: „Îți doresc cea mai fericită zi, plină de toată iubirea și toată lumina. Ai venit pe lume în această zi și ai făcut-o extraordinară. Ne-ai binecuvântat ochii, urechile, inimile și viețile. Așadar, îți mulțumesc că ești pur și simplu tu. Ești atât de specială. La mulți ani baby.”

Jessie J nu a lăsat comentarii la această postare, însă ea cu siguranță apreciază cuvintele transmise de Channing Tatum. Aceasta nu este prima dată când actorul o laudă pe artistă. În noiembrie, el a publicat o altă imagine cu Jessie J, de la concertul ei de la Royal Albert Hall, în Londra. Atunci el a scris că Jessie J a cântat din inimă, fără să confirme însă că formează un cuplu.

Primele zvonuri despre o posibilă relație între Channing Tatum și Jessie J au apărut în octombrie 2018, la aproape șase luni după ce actorul a anunțat că el și Jenna Dewan divorțează după nouă ani de căsătorie.

Channing Tatum și Jessie J și-au păstrat relația privată, având doar câteva apariții împreună, în Los Angeles și în Londra, când actorul i-a cunoscut pe părinții și prietenii artistei.

„A fost prima lor călătorie în Anglia în calitate de cuplu. A părut un lucru foarte serios”, a declarat o sursă pentru People.

Citește și:
Channing Tatum și Jessie J demonstrează că sunt mai apropiați ca niciodată

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people